mamaplus

Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William, obligați să respecte anumite reguli. Ce li se interzice să facă

-
//
19.05.2020

Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William sunt, cu siguranță, privilegiați datorită rangului lor regal, dar asta vine la pachet cu niște obligații pe care niciun alt copil nu și le-ar dori… Iată cât de stricte sunt regulile pentru George, Charlotte și Louis!

Când ai trei copii, unul de aproape 7 ani, unul de 5 și unul de 2, este extrem de greu să gestionezi lucrurile, însă Kate Middleton se descurcă perfect, iar asta o dovedesc aparițiile impecabile în public ale micuților. Cum a reușit Ducesa de Cambridge să aibă niște copii atât de bine crescuți? Ei bine, asta i se datorează în mare măsură dădacei lor extrem de stricte, Maria Borallo, un fel de Mary Poppins modernă, care i-a disciplinat perfect pe cei trei, fără însă a le știrbi personalitatea.

Louise Heren, autoarea cărții „Nanny in a Book”, a dezvăluit cum decurge viața copiilor Ducilor de Cambridge, iar programul, deși pare unul aproape cazon, nu le limitează totuși orele de joacă.

Ore stricte de joacă, mai puțin timp la televizor…

Cea mai strictă regulă este cea a orelor de somn – George, Charlotte și Louis (care, din cauza vârstei fragede, este exclus de la unele activități) merg la culcare la ora 7 seara fără excepție, au un timp limitat în care le este permis să se uite la televizor și, evident, le este interzis să se comporte nepotrivit în timp ce-și însoțesc părinții în public.

„Nu le este permis să-și facă de cap, iar asta deoarece Maria (dădaca lor) este conștientă că, în momentul în care se afișează, cu mama lor de mână, la scara avionului și fac cu mâna către mulțime, nu trebuie să plângă sau să facă vreo criză de nervi”, a menționat autoarea cărții.

Joaca și activitățile educaționale au loc mai mult afară și se îmbină perfect. Copiii Ducilor de Cambridge au parte de multe ore de relaxare – merg cu bicicleta, se joacă cu câinii lor și, uneori, se ocupă de grădinărit. Au voie, evident, să se murdărească de pământ, dar cu o condiție: trebuie să învețe și ceva folositor, cum ar fi plantatul unei flori.

Fără mofturi la mâncare

Nici în privința mâncării cei mici nu sunt lăsați de capul lor, ei fiind învățați încă de pe acum să nu facă mofturi la mâncare. Drept urmare, le este servită o varietate mare de feluri, evident, cu excepția celor picante, deoarece, în viața adultă, la evenimentele publice vor fi nevoiți să guste tot felul de specialități.

Și nu în ultimul rând, George, Charlotte și Louis sunt învățați cum trebuie să se comporte în public, să fie atenți și mai ales să zâmbească. Cu toate eforturile dădacei lor, acest lucru nu funcționează însă întotdeauna perfect, cel puțin în cazul Prințesei Charlotte, care pare să se amuze teribil scoțând limba la fotografi…