Cele mai eficiente metode de combatere a virozelor

Cele mai eficiente metode de combatere a virozelor

-
//
10.10.2016

Un organism bine hrănit, odihnit şi hidratat se va apăra mai bine de virozele respiratorii decât unul cu imunitate scăzută. La primele simptome de răceală, mănâncă alimente ce conţin multă vitamina C pentru a crea un scut antiviral natural în faţa bolii. 

Cele mai eficiente metode de combatere a virozelor

Printre acestea se numără: măceşele, cătina, grapefruit, lămâia, kiwi, ardei gras, broccoli, conopida şi verdeţuri, cum ar fi pătrunjelul.

Şi alimentele antiinflamatorii nu sunt de neglijat, cum ar fi supa de pui, usturoiul, ceapa, uleiul de cocos, siropul din floare de soc, mierea şi propolisul.

Un aspect important e să te speli foarte des pe mâini şi să nu duci mâna la nas sau gură, să faci exerciţii fizice pentru că asta îţi întăreşte imunitatea şi să mergi la salină pentru a ameliora respiraţia.

Nu e nevoie să mergi până la o mină de sare. Există şi în Capitală camere cu salină sau poţi găsi veioze din salină de vânzare chiar în farmacii.

Pentru un efect garantat pulverizează prin cameră amestecul din apă cu uleiul esenţial de lămâie, eucalipt, pin, brad şi rozmarin.

Ai grijă de tine şi nu uita că un organism funcţionează corect când e sănătos şi ca urmare ai mai multă energie şi te simţi mereu în formă.

Sursa: Publika.md