Cel mai simplu test de personalitate. Felul în care mănânci îți spune ce cred alții despre tine

Cel mai simplu test de personalitate. Felul în care mănânci îți spune ce cred alții despre tine

-
//
15.11.2016

Felul în care mănâci poate spune multe despre persoalitatea ta, susțin psihologii, scrie realitatea.net.

Cel mai simplu test de personalitate. Felul în care mănânci îți spune ce cred alții despre tine

Dacă mănânci încet, înseamnă că îți place să te bucuri de fiecare clipă pe îndelete. Nu te grăbești să-ți termii treaba la serviciu, iar în relațiile amoroase îți place să trăiești mereu în prezent, fără să te gândești prea mult la ceea ce va urma. S-ar putea să fii considerat leneș.

Dacă, în schimb, mănânci foarte repede, înseamnă că pui mereu nevoile partenerului pe primuil loc în relații, te descurci foarte bine în proiectele care au un termen-limită apropiat, îți place competiția și reușești să faci mai multe lucruri în același timp.

Dacă reașezi mâncarea în farfurie îainte să mănânci, înseamnă că ești o fire căreia îi place ca totul în viață să fie organziat. Ai mereu planuri bine stabilite și treci totul pe hârtie, pentru a fi sigur că nu uiți nimic. Ai grijă să nu le ceri și apropiaților să fie la fel.

Dacă îți place să încerci preparate culinare neobișnuite, ești o persoană căreia îi place aventura. Îți asumi riscuri pe toate planurile. Cei din jur te pot considera obositor.

Mănânci doar câte un fel de mâncare o dată? Dacă nu-ți place să combini alimentele și nu treci la garnitură decât după ce ai terminat friptura, înseamnă că ești o persoană extrem de atentă la detalii. Îți place să analizezi toate aspectele unei situații, ceea ce i-ar putea speria pe cei din jur.

Dacă, în schimb, amesteci mâncarea și guști din toate simultan, ești o persoană puternică, îți place să-ți asumi responsabilități și ești extrovertit, ceea ce îi face pe șefii tăi să te placă.

Sursa: Publika.md