În ce stare sunt copiii înjunghiați de propria mamă

În ce stare sunt copiii înjunghiați de propria mamă

-
//
11.08.2017

Acum doua saptamani, femeia de 36 de ani, care si-a injunghiat ambii copii - o fetita de un an si un baiat de 12 ani a fost externata de la psihiatrie.

În ce stare sunt copiii înjunghiați de propria mamă

Informatia a fost furnizata de catre directorul Spitalul de Urgenta care spune ca starea femeii este stabila, iar cand isi va reveni complet, aceasta va fi internata din nou la sectia de Psihiatrie.

Potrivit celor de la spitalul pentru Copii V. Ignatenco, acolo unde a fost internat baiatul de 12 ani, cu multiple plagi, pe toata suprafata corpului, starea copilului este stabila, insa aceasta ramane in continuare la reanimare.

Tragedia a avut loc acum o zi, intr-un apartament de la Botanica.  Femeia de 36 de ani si-a injunghiat ambii copii, iar dupa asta a incercat sa-si puna capat zilelor.

Potrivit politiei, aceasta si-a injunghiat de cateva ori fetita de un an, in zona toracica, iar apoi si-a injunghiat si baiatul de 12 ani, provocandu-i rani pe toata suprafata corpului. Imediat dupa asta, femeia si-a taiat venele, incercand sa-si puna capat zilelor.

Oamenii legii spun ca sotul femeii a rugat-o pe mama sa sa mearga sa vada ce se intampla, intrucat ar fi vorbit la telefon cu sotia sa, iar aceasta nu se simtea bine. Ajunsa la fata locului, soacra femeii a chemat ambulanta si a impiedicat-o pe aceasta sa-si puna capat zilelor.

Sursa: protv.md