mamaplus

Ce pedeapsă a primit profesorul care a violat mai multe eleve, a înregistrat cu telefonul mobil acte sexuale și poze nud cu victimele minore

-
//
26.05.2023

Profesorul de muzică din raionul Edineț, care a fost condamnat recent la 25 de ani de închisoare pentru 23 de episoade de infracțiuni sexuale săvârșite în privinșa mai multor eleve minore, a mai primit patru ani de închisoare și pentru pornografie infantilă, scrie ziarulnational.md.

mamaplus

Potrivit Procuraturii raionului Edineț, profesorul în vârstă de 48 de ani a înregistrat cu telefonul mobil, chiar în clasa de muzică, actul sexual întreținut cu o victimă minoră. Aceleași fapte le-a săvârșit și în privința unei alte victime, în perioada anilor 2021 – 2022, înregistrând imagini nud cu aceasta.

Inculpatul a pledat nevinovat și a refuzat să depună declarații pe caz, iar verdictul poate fi contestat la Curtea de Apel Bălți.

Amintim că, pe 23 februarie curent, același individ a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru comiterea a șapte episoade de viol, opt episoade de acțiuni violente cu caracter sexual și opt episoade de acțiuni perverse.

Instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului, cu titlu de prejudiciu moral, precum și cu titlu de cheltuieli judiciare a sumei de peste 250 000 de lei.

Individul își viola elevele atât în biroul de serviciu, cât și la domiciliul acestuia.