Ce face Ksenia Sobchak pentru a-și reveni după naștere

Ce face Ksenia Sobchak pentru a-și reveni după naștere

-
//
03.08.2017

În luna noiembrie a anului trecut, prezentatoarea TV a devenit în premieră mămică. Pe tot parcursul sarcinii, Sobchak a avut grijă să nu adauge prea mult în greutate, iar pentru asta a făcut yoga și s-a alimentat sănătos.

Ce face Ksenia Sobchak pentru a-și reveni după naștere

După naștere, jurnalista a rămas cu câteva kilograme în plus. Și acum aceasta depune eforturi mari pentru a scăpa de cele 3 kg care o deranjează.

Ksenia le-a demonstrat fanilor cum se antrenează!

В этот раз в Юрмалу я приехала вместе с моим тренером и результат не заставил себя ждать! Юля мучила меня каждый день в зале и добивала палками на пляже :)))) Осталось сбросить всего 3кг ,которые стоят насмерть,как фашисты под Берлином. Я не фанат спорта,и занимаюсь потому ,что нет другого выхода сохранить красивый рельеф и тонус мышц. Но главное это ,увы, заниматься каждый день. Как только я попадаю в такой режим,сразу вижу позитивные изменения.

Публикация от Ксения Собчак (@xenia_sobchak) Июл 29 2017 в 12:50 PDT

“De această dată, la Jurmala am venit împreună cu antrenorul meu, iar rezultatul nu s-a lăsat așteptat! Iulia m-a torturat în fiecare zi la sală. Mi-a mai rămas să dau jos 3 kilograme, care se confruntă cu moartea ca naziștii la Berlin. Nu sunt un fan al sportului și îl fac pentru că nu am cum altfel să-mi păstrez un relief frumos al corpului și să-mi tonific mușchii.

Ce face Ksenia Sobchak pentru a-și reveni după naștere

Dar cel mai important este că trebuie să-l practicăm în fiecare zi. De îndată ce îmi fac un regim, văd rezultate pozitive”, a scris Sobchak pe pagina sa de Instagram.

Sursa: Mamaplus.MD