mamaplus

Ce ”amendă” a primit un copil din partea Poliției pentru că se afla pe bancheta din față

0
//
23.06.2020

O femeie a scris pe pagina sa de Facebook că familia sa a fost oprită de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică, din motiv că pe bancheta din față se afla un copil. Aceasta a precizat că, totuși, măsurile de siguranță au fost respectate.

Olga relatează că, polițiștii aflând că este ziua de naștere al copilului, au avut parte de o surpriză.

„Polițiștii aflând că este omagiat, au avut o atitudine impresionantă și i-au făcut o surpriză plină de emoții pozitive, care se vor întipări în memoria copilului pentru toată viața! Având în vedere perioada actuală complicată prin care trecem cu toții, polițiștii au dat dovadă de un comportament civic”, susține Olga.

Visul băiatului este să devină polițist.

„Copiii merită tot ce e mai bun. Mai ales că, colegii noștri au aflat că visul omagiatului este să devină polițist. Ne-am asigurat că minorii sunt transportați în siguranță și ne-am făcut prieten un viitor coleg”, au declarat Polițiștii.

La scurt timp, acest video a devenit viral pe Internet.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP Astăzi 22.06.2020 am fost opriți de către poliția rutieră, motivul - copil minor pe bancheta din față (deși toate măsurile de siguranță și securitate au fost respectate). Polițiștii aflând că este omagiat au avut o atitudine impresionantă și i-au făcut o surpriză plină de emoții pozitive, care se vor întipări în memoria lui pentru toată viața ! Avînd în vedere perioada actuală complicată prin care trecem cu toții, polițiștii au dat dovadă de un comportament civic. Mulțumesc din Suflet !!!

Posted by Олечка Олечка on Monday, June 22, 2020