mamaplus

Câțiva copii din Bălți ar fi dat foc pufului de plop, provocând astfel o nenorocire

-
//
09.06.2020

În seara zilei de 8 iunie angajații IGSU din nordul țării au fost solicitați pentru a stinge un automobil. Potrivit datelor poliției, un autovehicul de model Hyundai Accent, a fost cuprins de flăcări în timpul staționării într-o curte pe strada Kiev 126 din municipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 17:52.

Imediat la fața locului au intervenit două echipaje de intervenție. Ajunși, pompierii au reușit lichidarea arderii la ora 18:04. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus în totalitate salonul automobilului. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

mamaplus

Pe un portal local de știri au apărut informații precum că mai mulți martori oculari ar fi văzut niște copii care au dat foc pufului de plop, iar flăcările s-ar fi răspândit până la mașină.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 36 situații de risc. 

mamaplus

În acest context, părinții sunt rugați să-și atenționeze copiii despre urmările grave care pot apărea în rezultatul incendierii pufului de plop.