mamaplus

Câți copii s-au născut la Spitalul Clinic Municipal Nr.1 în prima zi a anului 2020

-
//
02.01.2020

Pe 1 ianuarie 2020 s-au născut 5 fetiţe şi 7 băieţei, toţi fiind sănătoşi şi au primit nota zece la naștere din partea medicilor de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1.

Tifin Ana din Chișinău este mama Andreei, prima fetiță născută, care a apărut pe lume la orele 01:10, având greutatea de patru kg şi 53 cm. 

mamaplus

În noaptea dintre ani, femeia a primit cel mai frumos dar, a venit ca o binecuvântare în familia lor, care de mult timp își doreau anume o fetiță, fiindcă mai au acasă un băiețel de 9 ani.

"Andreea este un copil mult așteptat de către întreaga familie. Pentru noi Andreea este o binecuvântare, fiindcă a venit practic pe neașteptate, după o perioadă lungă de așteptări, noutatea că sunt însărcinată a venit chiar în dimineața zilei de Paști și acum că s-a născut în noaptea dintre ani e chiar o binecuvântare și un dar de la Dumnezeu pentru noi toți" spune Ana Tifin, mămica Andreei.

A doua fetiță născută la ora 02:14 la fel are nota 10 la naștere și patru kg, este perfect sănătoasă și părinții au numit-o Miranda, iar mămica sa Tatiana Decuș este în culmea fericirii și declară că e cel mai frumos dar din viața sa, mai ales că a venit în noaptea dintre ani.

mamaplus