mamaplus

Când va fi inaugurat bradul în Capitală

-
//
24.11.2023

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar municipalitatea anunță că și în acest an va fi amenajat tradiționalul Târg de Crăciun în centrul Capitalei, dar și în alte sectoare. Despre acest lucru a anunțat primarul Ion Ceban.

mamaplus

„Startul sărbătorilor de iarnă, dar și inaugurarea bradului vor avea loc pe data de 23 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale și va fi conectat iluminatul decorativ în tot orașul. Evenimentul dedicat inaugurării va cuprinde și un program artistic de sărbători, iar invitatul special va fi Ștefan Bănică Junior. Spectacole vor fi organizate și în seara de 31 decembrie”, a precizat Ceban, transmite realitatea.md.

Edilul a venit, totodată, și cu un apel către agenții economici.

„Și în acest an pregătim un program pentru sărbătorile de iarnă: este vorba despre amenajarea orașului, a tuturor sectoarelor cu luminițe de Crăciun, cu târguri tematice, cu spectacole frumoase. Mă bucur că din primul an de mandat am optat pentru procurarea și nu închirierea decorațiunilor, astfel an de an am completat aceste decorațiuni și sunt ale Primăriei municipiului Chișinău. Vin cu un apel către agenții economici, ca și în anii precedenți, să decoreze acele clădiri pe care le dețin sau spațiile adiacente unde pot fi instalate diferite elemente de Crăciun”, a conchis Ion Ceban.