mamaplus

Camenca: Și-a înjunghiat cu cuțitul cumnata, fiind cu propriul copil în brațe

-
//
20.10.2022

Potrivit poliției din regiune, la începutul lunii iulie, un locuitor al satului Rașcov, stânga Nistrului, a sesizat poliția despre dispariția concubinei sale, după ce timp de câteva zile a încercat să o caute singur, transmite  Unimedia.

Bărbatul susține că în seara zilei de 30 iunie, într-un grup de persoane s-au odihnit pe malul râului Nistru. Când s-a terminat alcoolul, el și un prieten au mers să mai cumpere băutură. Când s-au întors, Elena, concubina sa, în vârstă de 34 de ani, deja nu era.

Într-o discuție cu polițiștii, fiica de 12 ani a femeii dispărute a povestit că a văzut cum în seara când Elena a dispărut, ea vorbea cu sora tatălui ei vitreg, mătușa Ana, o femeie iute și geloasă.

În ziua în care s-a întâmplat incidentul, Ana ar fi prins-o pe Elena cu partenerul ei. Potrivit Anei, aceasta își iubea foarte mult soțul, era geloasă pe Elena.

Tot în seara respectivă, Ana ar fi vorbit cu Elena, a cerut să nu le distrugă familia. Dar Elena a sugerat că are o relație cu bărbatul ei și că ar aștepta un copil de la el - o fiică pe care el și-o dorește foarte mult.

Ana, fiind cu copilul său în marsupiu, i-a aplicat Elenei două lovituri cu un cuțit. Când victima a căzut la pământ, Ana și-a scos marsupiul, și-a pus fiul pe marginea drumului, a luat cuțitul și a continuat să o lovească pe Elena.

Apoi a aruncat cuțitul lângă un stâlp, a târât cadavrul pe drum și l-a ascuns în tufișuri, la aproximativ 150 metri distanță de atacul comis.

După aceea, Ann a încercat să arunce cuțitul în Nistru, dar nu a ajuns la apă. L-a luat din mlaștină, a luat copilul și a plecat în sens opus, în pădure. Acolo, într-un morman de gunoaie, a ascuns cuțitul, învelindu-l într-o pungă de plastic. Hainele și pantofii însângerați i-a ars în spatele casei.

Cadavrul Elenei a fost găsit 11 zile mai târziu.

Femeia, în vârstă de 32 de ani a fost reținută, iar ancheta continuă. Ea riscă până la douăzeci de ani de închisoare, susțin oamenii legii.