mamaplus

Bărbat reținut, după ce și-a bătut fiul și l-a dat noaptea afară din casă

-
//
05.06.2023

Un bărbat de 43 de ani din judeţul Dâmboviţa, România, a fost reţinut pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului după ce şi-a fi lovit fiul, în vârstă de 13 ani, l-a ameninţat şi l-a dat afară din casă noaptea, ţinându-l în curte.

mamaplus

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de o femeie că fostul concubin al acesteia, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, şi-ar fi ameninţat şi agresat fiul.

”Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2022 – iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat în mai multe rânduri acte de violenţă asupra fiului acestuia, în vârstă de 13 ani, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuinţă în curtea imobilului”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa, conform News.ro.

Sâmbătă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului.