mamaplus

Anișoara Loghin este însărcinată și așteaptă primul său copil

-
//
01.11.2020

Telespectatorii care urmăresc emisiunile prezentate de Anișoara Loghin au observat probabil că în ultima vreme, frumoasă blondină arată puțin mai diferit. Pentru că nu va putea ține secretul prea mult timp, Anișoara și fina sa, știrista Tatiana Nastas au dat secretul din casă și au povestit despre ce este vorba în cadrul emisiunii ”Gusturile de discută”.

”Familia noastră se va mări în curând, pentru că Anișoara așteaptă un băiețel”, a mărturisit Tatiana. Foarte emoționată, Anișoara Loghin a confirmat vestea și chiar dacă deocamdată nu a găsit un prenume pentru viitorul său bebeluș, are deja câteva idei despre cum ar trebui să fie: ”Nu-mi plac numele foarte sofisticate, dar contează foarte mult să sune bine împreună cu numele de familie și contează să aibă totuși o semnificație. În același timp, mă gândesc să fie cumva și destul de pronunțabil.”

Anișoara a mai vorbit și despre rolul de mamă pe care urmează să-l îmbrățișeze foarte curând.

”Îmi doresc mult să am un copil sănătos. Mie mi-e frică că o să fiu destul de severă, dar pentru asta o să-l aibă pe tatăl său, să-l alinte. Cei care mă cunosc știu că eu, pe cât pot iubi de mult, iubirea mea nu se reflectă prin multă gingășie. Dar, s-ar putea să se schimbe lucrurile între timp... Eu am un mare dubiu: dacă vreau să cresc un copil deștept sau un copil fericit, pentru că am impresia că între cele două uneori există o limită tare fină.”, spune prezentatoarea TV.

Menționăm că Anișoara Loghin s-a logodit cu alesul inimii ei, fotbalistul Radu Gînsari la sfârșitul lunii august.

mamaplus