mamaplus

Angajatele unei grădinițe au fost reținute pentru că furau mâncarea copiilor

-
//
07.12.2021

Caz șocant în județul Prahova din România. Mai multe persoane au fost reținute luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar în care se fac cercetări pentru dare și luare de mită. Printre acestea se numără și angajate ale unor grădinițe și creșe de stat din Ploiești, fiind acuzate că furau din mâncarea care trebuia să ajungă la copii.

Cercetările efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova vizează toate creșele din municipiul Ploiești, luni fiind derulate mai multe percheziții în acest sens. Mai multe persoane au fost conduse la audieri, iar patru dintre ele, administratori de creșe, au fost reținute.

Persoanele sunt bănuite că au furat mâncare sau produse alimentare și de igienă care ar fi trebuit să ajungă la copii.

Potrivit, anchetatorilor directoarea unei creșe care avea în subordine și alte subunități ar fi primit bani de la subordonatele sale pentru a le permite acestora să fure din mâncarea copiilor.

Tot ieri, au fost organizate percheziții atât la domiciliul persoanelor suspectate, cât și la creșele unde acestea sunt angajate. În timpul acestei acțiuni, au fost găsite o parte din produsele furate.