mamaplus

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

-
//
15.08.2022

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, pentru că în curând va deveni mamă pentru a doua oară. Artista a publicat prima imagine în care își etalează mândră sarcina și a dezvăluit cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

mamaplus

Andreea Antonescu și Victor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi au fost discreți cu relația lor, iar acum, artista a împărtășit bucuria cu fanii de pe contul de socializare. Andreea mai are o fetiță, pe Siena, din căsnicia anterioară.