mamaplus

Alec Baldwin va deveni tătic pentru a şasea oară!

-
//
19.09.2019

Hilaria Baldwin a dat vestea pe social media, iar fanii nu puteau fi mai încântaţi, pentru că aceasta a suferit un avort spontan în urmă cu doar câteva luni.

mamaplus

Soţia de 35 de ani a starului hollywoodian are deja patru copii cu actorul de 61 de ani. Hilaria şi Alec s-au căsătorit în 2012 şi, de atunci, au devenit părinţi de patru ori, când au venit pe lume Carmen (6), Rafael (4 ani), Leonardo (3 ani) şi Romeo (15 luni). Pe lângă aceştia, actorul mai are încă un copil provenit din relaţia cu frumoasa Kim Basinger, fiica Ireland (23 ani).

Cei doi soţi n-au făcut niciodată un secret din faptul că îşi doresc o familie numeroasă.

mamaplus

Instructorul de yoga de 35 de ani a postat pe Instagram un video cu bătăile de inimă ale fătului ei. Soţia cu Baldwin a adăugat faptul că sarcina este la început şi că în primele luni a experimentat multe momente de greaţă şi epuizare fizică.

În ciuda acestor lucruri, totul decurge minunat acum, spre deosebire de data trecută, în aprilie, când Hilaria s-a dus la o ecografie de rutină şi a constatat că nu se mai auzeau bătăile de inimă ale fătului ei şi că acesta se oprise, pur şi simplu, din evoluţie. “Cel mai probabil experimentez acum o pierdere de sarcină”, a declarat, la acel moment, instructorul de yoga care a detaliat avortul spontan pe social media.