Alarmant! În ce accindente au fost implicați copiii în ultimele 24 de ore

Alarmant! În ce accindente au fost implicați copiii în ultimele 24 de ore

-
//
20.06.2017

În ultimele 24 de ore, echipele de asistență medicală urgentă au deservit mai multe cazuri în care au fost implicați copii. 

Alarmant! În ce accindente au fost implicați copiii în ultimele 24 de ore

În satul Pepeni din raionul Sîngerei, un copil de 1 an a suferit arsuri ale palmei și antebrațului, după ce a atins cu mâna plita fierbinte. Serviciul de Urgență a fost solicitat de către mama copilului. În ajutor a fost trimis un echipaj medical care i-a acordat micuțului îngrijirile medicale necesare și l-a transportat la Spitalul Raional Sângerei. În prezent, starea lui de sănătate este stabilă.

Doi copii în vârstă de 2 și 4 ani din raionul Orhei s-au intoxicat involuntar cu pastile de valeriană. Un alt copil, în vârstă de 5 ani, din raionul Comrat, a suferit o intoxicație cu alcool, după ce a consumat o cantitate de vin. Toți copiii au beneficiat de asistență medicală de urgență și au fost spitalizați.

Un accident rutier produs într-un sat din raionul Glodeni, a implicat doi adolescenți în vârstă de 17 ani. Motocicleta pe care mergeau în plină viteză a derapat, ajungând într-un șanț. Tinerii au primit fracturi în regiunea antebrațului și umărului și traumatisme cranio-cerebrale. Medicii de urgență le-au acordat ajutor medical și i-au transportat la spital.

Alte trei accidente rutiere în care au fost traumați copii s-au produs la Ialoveni, Anenii Noi și Ungheni.