mamaplus

Adrian Ursu scoate secretele din casă: ”În sfârșit soția mea acceptă să vorbim despre încă un copil”

-
//
13.12.2019

De 6 ani sunt căsătoriți, iar de 7 ani fomează un cuplu – Adrian Ursu și Irina Negară radiază atunci când vorbesc despre familie și mai ales despre fiica lor Maria-Andreea. Apropo, ea e fetiță mare deja, pentru că are 6 ani și a fost recent regina matineului de la grădiniță.

Dacă tot veni vorba despre copil și familie, Adrian Ursu a scos câteva secrete din casă și a spus cum decurg ”tratativele și negocierile” referitor la al doilea copil.

”Deja se discută în familia noastră, asta e bine. Măcar se acceptă discuțiile la această temă. Până acum, când eu spuneam ceva despre asta, ea avea un singur argument: ”Când o să fii mai des pe acasă - atunci”. Și eu, anul acesta am fost mai des pe acasă, deci nu am fost plecat de 40 de ori ca anul trecut. Anul viitor am zis că și mai mult, de aceea încerc să lansez mai multe proiecte care să mă țină legat de casă, de familie.”, a precizat Adrian în cadrul unei emisiuni TV.

mamaplus

Mai mult, el a punctat câteva calități importante pe care le admiră la soția sa – o femeie sârguincioasă și iubitoare.

”Ce înseamnă o mamă perfectă? O mamă perfectă ar trebui să nu muncească atât de mult cât muncește soția mea, să nu facă torturi și să dedice familiei 100% din timpul său. Chiar zilnic ne întrebăm – cum ar fi mai bine, cum ar fi mai corect. Dacă ea ar petrece mai mult timp în familie și n-ar avea activitatea ei, ar fi probabil o mamă mai grijulie care petrece mai mult timp cu fiica.

În același timp vreau să vă zic că ea este o mamă bună, dar și o femeie care este în pas cu timpul, cu trendurile, este inspirată. Irina este o mamă modernă, asta ca să nu apară apoi regretul că ”mi-am dedicat toată tinerețea copilului, familiei, soțului”. Mai întâi apare acest regret, apoi un complex și tot așa...”, mai spune Adrian.

mamaplus

Menționăm că Irina Negară este model și cofetar cu acte în regulă. Ea a spus în repetate rânduri că refuză de câțiva ani să își arate fiica, din cauza ochilor ”prea curioși”. Cea mai recentă poză cu Maria-Andreea apărută în presa online, datează din anul 2017.

mamaplus