mamaplus

Adela Popescu este din nou însărcinată? Un mic detaliu a dat-o de gol

-
//
04.01.2021

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc, având doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Cei doi au vorbit anterior în interviuri că nu exclud ideea de a mai avea copii, însă nimeni nu s-a gândit că acest lucru s-ar putea întâmpla atât de curând. Chiar dacă Adela și Radu nu au venit cu un anunț oficial în acest sens, se pare că cineva din familia lor a dezvăluit secretul.

În urmă cu câteva zile, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat o felicitare primită de la soacra ei, mama lui Radu. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți 5 sănătoși. Cu multă dragoste, la mulți ani! Mamaia Ilonka”, scrie pe felicitare.

Dacă există o doză de adevăr în indiciul dat de soacra Adelei, așteptăm cu nerăbdarea vestea cea mare, la fel cum o faci și sutele de admiratori ai cuplului.