mamaplus

Accident tragic la Rezina. Un copil de 6 ani a murit, iar mama și frățiorul lui de 1 an au ajuns la spital

-
//
23.08.2020

Un copil de șase ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a lovit într-un copac. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, în preajma localității Otac, raionul Rezina.

Conform poliției, tatăl copilului, în vârstă de 37 de ani, conducând automobilul de marca Volkswagen Touareg pe traseul R20 Orhei – Rezina – Rîbnița, ar fi adormit la volan, a pierdut controlul asupra acestuia, în rezultat derapând de pe partea carosabilă în fâșia forestieră de pe marginea traseului. Ulterior, automobilul s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, copilul de șase ani a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței. Soția șoferului, în vârstă de 31 de ani, și fiul lor mai mic de un an, au fost transportați la spital. Reanimatologul din cadrul spitalului raional din Rezina, Iurie Golubenco, a declarat că starea femeii este stabilă, dar s-a ales cu o fractură la picior.  Însă copilul se află în stare gravă și a fost internat în secția reanimare. Micuţul a suferit o contuzie la cap și are mai multe fracturi ale coastelor.

Potrivit ofițerului de presă al Poliţiei din Rezina, Elena Băetrău, în acest caz a fost deschis un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în producerii accidentului. 

Oamenii legii au stabilit că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.