mamaplus

Accident grav la Strășeni. Printre răniți se află și un bebeluș în vârstă de 4 luni

-
//
07.06.2022

Accident violent la Strășeni. Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu camionul într-un șanț. De asemenea, o femeie și un bebeluș de doar patru luni, fiind pasageri ai unui microbuz au fost transportați și ei, pentru a li se oferi ajutorul medical necesar.

Conform informațiilor oferite de ofițerul de presă al IP Strășeni, Mariana Didenco, accidentul s-a produs în data de 7 iunie, pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropierea localității Condrița. 

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 35 de ani, conducând un microbuz de model Mercedes pe direcția spre Leușeni, nu a respectat prevederile Regulamentului Circulației Rutiere și a ieșit pe contrasens. În acest moment, un autocamionul de model MAN, condus de un bărbat de 66 de ani, care se deplasa regulamentar din sens opus, încercând să evite impactul, a derapat de pe traseu, inversându-se. 

În urma impactului, șoferul autocamionului de model MAN în stare inconștientă, cât și pasagerii din microbuzul de model Mercedes, o femeie și un bebeluș de 4 luni în stare de șoc, au fost transportați la spital pentru a primi ajutorul necesar specializat. 

În prezent, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.