mamaplus.md

3 trucuri vestimentare folosite de Meghan Markle pentru a ascunde sarcina

-
//
26.10.2018

Încă de la începutul relaţiei, Meghan Markle şi Prinţul Harry au spus că îşi doresc copii, de ce nu, imediat după nuntă. Şi, aşa a fost. La doar cinci luni de când s-au căsătorit, cuplul regal nu a stat degeaba. Pe lângă angajamentele regale, Ducii de Sussex s-au pregătit pentru venirea pe lume a primului lor copil. 

mamaplus.md

Casa Regală a anunţat că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, aşteaptă primul ei copil, care se va naşte în această primăvară. Potrivit People, o sursă apropiată cuplului a confirmat că soţia Prinţului Harry este însărcinată în 12 săptămâni, ceea ce înseamnă că se apropie de al doilea trimestru de sarcină. Fiecare femeie este diferită, iar sarcinile tind să fie mai vizibile sau nu în anumite stadii, în funcţie de structura corpului, dar Meghan Markle a ştiut cum să mascheze acest lucru până să dea vestea cea mare, cu ajutorul unor trucuri vestimentare.

De exemplu, la nunta Prinţesei Eugenie, Meghan Markle şi-a ascuns burtica de gravidă cu ajutorul unui palton de la Givenchy, pentru a nu atrage atenţia asupra ei, iar vestea să nu o eclipseze pe verişoara Prinţului Harry. Tocmai de aceea, cuplul regal a decis să facă anunţul imediat după nuntă. Cel mai probabil, trucul cu paltonul l-a împrumutat de la cumnata sa, Kate Middleton, caare a făcut acelaşi lucru în timpul celor trei sarcini.

mamaplus.md

Pe data de 24 septembrie, Meghan Markle a mascat sarcina cu ajutorul unei bluze semnată Oscar de la Renta, cu peplum şi detalii dramatice în zona taliei. În plus, Ducesa de Sussex a fost ajutată de piesa vestimentară în momentul în care a ales să se joace netball.

mamaplus.md

Bineînţeles, piesele vestimentare cu volane sunt cele care au scăpat-o încă o dată de dezvăluirea veştii. Pe data de 6 septembrie, Meg a ales să poarte o rochie albastră de la Jason Wu care avea volane plasate strategic în zona taliei pentru a nu lăsa la vedere evoluţia sarcinii.

mamaplus.md

Sursa: one.ro