mamaplus

200 de grădinițe din Moldova vor fi dotate cu echipamente și mobilier

-
//
14.03.2024

Zeci de grădinițe din Republica Moldova vor fi dotate cu echipamente, mobilier și materiale didactico-metodice. În acest sens, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a invitat grădinițele să participe la un concurs de care vor beneficia 200 de instituții.

mamaplus

Prioritate vor avea instituțiile care au demonstrat o tendință de păstrare sau creștere a numărului de copii în ultimii trei ani, care își propun să crească accesul la serviciile educaționale pentru copiii de până la trei ani și pentru cei în situație de risc. De asemenea, se va acorda prioritate instituțiilor cu un număr mai mare de copii cu CES, copii refugiați încadrați și care au un angajament puternic pentru îmbunătățirea calității educației timpurii.

Pentru participare, instituțiile urmează să completeze un formular care poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/concurs_gradinita. Data limită pentru completarea formularului este 24 martie 2024.

Pentru întrebări suplimentare, apelați la consultantul național în educația timpurie din cadrul proiectului, Viorica Istrati, la adresa electronică istrati.viorica@edu.md.