10 nume de fete cu destine grele. Ce nume să nu-i dai fetiței tale

10 nume de fete cu destine grele. Ce nume să nu-i dai fetiței tale

-
//
08.08.2017

Alegerea celui mai potrivit nume pentru copilul tău este o adevărată provocare pentru mulți părinți. Dacă unele persoane aleg pentru copiii lor nume care le plac sau care sunt în vogă, altele se bazează pe anumite tradiții familiale sau le dau copiilor lor numele unor rude, fie că acestea trăiesc în prezent sau au trăit în trecut. 

10 nume de fete cu destine grele. Ce nume să nu-i dai fetiței tale

Indiferent care este modalitatea prin care alegi numele unui copil, acesta îl va însoți pe cel mic pe parcursul întregii sale vieți, influențându-i caracterul, personalitatea și chiar și destinul.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii aveau convingerea că numele influențează destinul. De pildă, românii aveau un proverb: „Nomen est omen”, în traducere „Numele înseamnă destin”.

Iar în tradiția românească, atunci când un copil era foarte bolnav și există riscul sa moară, copilul era „vândut prin fereastra” și i se schimbă numele, tocmai pentru a i se schimbă soartă.

Studiile științifice citate de publicația americană The Week arată că oamenii își creează impresii diferite despre persoane, în funcție doar de numele acestora și, în condițiile în care aceste presupoziții sunt de cele mai multe ori false, ele au o influența considerabilă asupra cursului vieții persoanei în cauza. 

Alte date statistice, citate de Secretname.org, arată că anumite nume de femei le influențează negativ pe purtătoarele acestora. 

Iată cele 10 nume de fețe cu destine grele pe care să nu le pui fetiței tale:

1. Vera 
Este un nume puternic și luminos, de proveniența slavă, însemnând „credință”. Fetiță care poartă numele Vera are o verticalitate interioară și un caracter puternic, ce îi permite să îndure toate loviturile sorții, care, din păcate, nu sunt puține. De cele mai multe ori, Vera ajunge să fie fericită după ce trece prin lipsuri și necazuri. Și, atunci când ajunge, în final, la etapă de liniște și bunăstare, nu mai are forțe să se bucure de cele realizate.

2. Lidia 
Este un nume frumos, purtat de regulă de femei atrăgătoare și îngrijite. În spatele aparențelor, însă, se ascunde un destin greoi, poate chiar tragic. Femeile care poartă numele Lidia sunt tentate să aibă încredere în persoanele nepotrivite, sa comită greșeli grave și să suporte din plin consecințele alegerile lor greșite. Deseori, femeile care poartă acest nume se căsătoresc cu persoană nepotrivită și se chinuie apoi toată viață să găsească o ieșire din colivia în care se încuie singure.

3. Larisa 
După cum arată realitatea, aceste femei sunt caracterizate de tendința către extreme. Le place să fie cu capul în nori, să viseze și, din această cauza, sunt ușor de rănit. Larisa poate avea o viață frumoasă dacă are alături de ea un bărbat înțelegător și de încredere sau dacă îi place profesia ei. Însă, e suficient că Larisa să aleagă persoană nepotrivită sau jobul greșit că să se transforme într-o persoană agresivă, isterica și nesuferită.

4. Alexandra 
La fel că în cazul tuturor posesoarelor de nume masculine, Alexandra își va dezvoltă pe parcursul vieții calitățile masculine. De cele mai multe ori, pe umerii Alexandrei cad cele mai mari responsabilități atât în familie, cât și la serviciu. Aceste femei sunt cele care duc tot greul. Cu toate acestea, Alexandra este o persoană creativă care ușor.

5. Elvira 
Este un nume puternic, la fel cum este purtătoarea lui. Elvira este o femeie impulsivă, place domine. De asemenea, este o cu un caracter dificil, de la care nu știi niciodată la ce aștepți. Din acest motiv, oamenilor din jurul ei le este de greu o accepte conviețuiască alături de ea. timpul vieții, Elvira este de certuri bârfe, de multe ori ea fiind cea care pe oameni la conflicte. faptului , de multe ori, purtătoarele acestui nume dețin funcții de conducere, ele rareori cu adevărat fericite.

6. Ludmila 
Este un nume plăcut cu o melodică, femeile care au o extrem de raport cu familia lor foarte mult din pierderilor. Ele suporte se priveze de anumite lucruri loc acționeze cu curaj spună „nu”. Femeile care numele Ludmila cu pe care nu iubesc, care le nu le puține dintre ele reușesc acest cerc vicios din el.

7. Tamara 
O femeie puternică și dominatoare, Tamara va avea de suferit întreagă viață din cauza acestor trăsături. Fiind o fire geloasă și rigidă, Tamara rareori este fericită în dragoste. Mai frecvent decât în cazul purtătoarelor altor nume, femeile care poartă numele Tamara divorțează sau rămân văduve, iar după aceste evenimente, ele se schimbă, caracaterul lor devenind extrem de dificil. Singurătatea cronică și autocritica pot duce la probleme cu alcoolul sau cu drogurile.

8. Ala 
Acest nume rar și frumos nu îi va aduce nimic bun posesoarei sale. Încă din copilărie, Alei îi place să dea ordine și să-și manifeste superioritatea. Cu toate acestea, ea nu are puterea necesară pentru a acționă cu curaj. De cele mai multe ori, Ăla este soția nervoasă a unui soț alcoolic, o mamă singură și nefericită sau o femeie recăsătorită a cincea oară, care știe de toate, însă nu reușește sa învețe din propriile greșeli.

9. Nadejda, Nadia 
Deși acest nume are o semnificație foarte profundă, „speranta”, nu îl alege pentru fetiță ta, dacă vrei să aibă o viață frumoasă. Încă din copilărie, de la Nadia se cere să-și asume foarte multe resonsabilitati. Cei apropiați vor să o vadă că fiind cea mai bună elevă, câștigatoare în orice situație. Și toată viață apoi fetiță depune eforturi pentru a fi în acord cu aceste așteptări, fiind puternic dependența de laude și validări din exterior. Fără să-și dea seamă, cei apropiați educa o persoană idealistă și perfecționista, în sensul negativ al cuvântului. Aceste femei trec foarte greu peste eșecuri. Într-o măsură mai mare decât în cazul altor nume, femeile care poartă numele Nadia au tendința să-și aștepte prințul pe câl alb foarte mulți ani, ajungând la maturitate fără să aibă nici soț, nici copii, nici fericire.

10. Inna 
De regulă, Inna are un caracter dificil care influențează puternic relațiile din viață sa. Permanent nemulțumită de destinul sau, ea are senzația că alți oameni îi sunt datori cu ceva. Rareori e dispusă să cedeze și călca pe cadavre pentru a obține ceea ce-și dorește, fără să se simtă vinovată. La maturitate, aceste femei sunt avare, închise în șine, răutăcioase și foarte nefericite.

Atunci când alegi numele pentru fetiță ta, este indicat să ții cont de aceste lucruri. Dacă, totuși, s-a întâmplat să-i pui copilului unul dintre numele prezentate în acest articol, nu te speria, dar nici nu te grăbi să spui că aceste lucruri nu contează. Ceea ce poți face este, știind care sunt principalele pericole care îi pot amenință destinul, să o ajuți încă de pe acum să-și dezvolte anumite calități care să o ferească de aceste pericole.

Sursa: centruldeparenting.ro