mamaplus

Cum încetinești îmbătrânirea pielii mâinilor. Sfaturi utile de la Dr. Diana Munteanu-Covila

-
//
24.03.2021

Mâinile, la fel ca fața, gâtul, decolteul, îți trădează vârsta, pe măsură ce anii trec. Din fericire, există remedii care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire. Tocmai de aceea, femeile care au grijă de aspectul lor fizic ar trebui să apeleze la câteva soluții radicale pentru a reda tinerețea și frumusețea mâinilor.

Mezoterapia/biorevitalizarea

Această procedură previne și tratează eficient tegumentul afectat al mâinilor. Mezoterapia creşte producția de colagen şi elastină, hidratează, redă finețe și catifelare pielii mâinilor. Majoritatea clienților necesită o serie de 4-6 tratamente. La fiecare 3-4 luni este necesar un tratament de întreținere, pentru prelungirea eficacității rezultatelor obținute.

mamaplus

Peeling-ul chimic

Este o tehnică folosită pentru a renova și îmbunătăți aspectul pielii. Agenții exfolianți utilizați în timpul tratamentului distrug controlat straturile epidermei și ale dermei. Aceasta se realizează pe mai multe trepte de profunzime. Poate fi superficial, mediu sau profund. Noua piele arată mai tânără, cu o luminozitate deosebită.

Tratamentele cu laser

Acest tip de tratament este considerat, pe bună dreptate, magia contemporană în tratamentele de întinerire a tenului feței și mâinilor. Este o metodă non-invazivă, nedureroasă, cu timp de recuperare redus: de la 2-3 până la 4-5 zile, îmbunătățește textura, culoarea și tonusul pielii, atenuează hiperpigmentația, micșorează ridurile.

mamaplus

Augmentare cu filleri

Beneficii impresionante se pot obține cu ajutorul injecțiilor de frumusețe -  filleri dermali. Corecția cu acid hialuronic presupune introducerea unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, în scopul de umplere, refacere a volumului pierdut. Pentru confortul absolut al pacientului, se aplică anterior injectării o cremă anestezică, iar manevra de umplere se efectuează în câteva minute cu ac fin sau canulă atraumatică pentru minimizarea riscurilor de hematoame.

Mâinile sunt mereu expuse soarelui, frigului, vântului, detergenților, apei, dezinfectanților. Spre deosebire de față, căreia îi acordăm cea mai mare atenție, mâinile noastre rămân mereu pe ultimul loc, iar noi tindem să uităm deseori de ele. Tocmai de aceea, după fiecare spălare, ar trebui să aplicăm o cremă pe mâini. Majoritatea femeilor au în poșetă ruj, pudră, pieptene, dar cine are cremă de mâini?

Haideți să le ajutăm şi să le îngrijim. Merită, pentru că şi ele reprezintă cartea noastră de vizită!

mamaplus

Preț în raport cu metoda selectată la consultație.

Programează-te acum la numerele de telefon: 022 232962 sau 069263873.

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site