mamaplus

Decorațiunile pascale create de Olga Prisacaru vor aduce feeria sărbătorilor în orice locuință

0
//
19.04.2019

Olga Prisacaru este femeia care le reușește pe toate: și să se dedice familiei, și să-și urmeze pasiunile. De mai mulți ani, aceasta realizează decorațiuni hand-made deosebite pentru locuințele moldovenilor. În ajunul Paștelui, meșterița și-a pus imaginația și mâinuțele de aur la contribuție, creând cele mai originale compoziții, care să facă și mai simțită Sărbătoarea Învierii Domnului.

mamaplus

Ce decorațiuni pascale putem găsi în atelierul tău?

Ca în fiecare an, în prag de sfintele sărbători pascale, ZZArt hamdmade accessories a pregătit o colecție de decorațiuni care vor crea o atmosferă mai festivă.

Nu voi obosi niciodată să repet că o gazdă primitoare se cunoaște chiar de la intrare, astfel, cununile-simbolul ospitalității, nu lipsesc nici în acest an.

Iar cum mai tot timpul de Paște suntem fie gazdă, fie musafiri, zona sufrageriei reprezintă centrul de interes, unde se adună întreaga familie. Și așa cum detaliile și finisajele colorează și dau aer de sărbătoare, am confecționat o serie de aranjamente creative. Inspirate de prospețimea primăverii, acestea se  integrează perfect în orice interior.

 Ce materie primă ai folosit la crearea decorațiunilor?

Pentru confecționarea acestora am folosit materiale artificiale alese cu multă grijă și minuțiozitate, care vor bucura ani buni, respectiv florile și culorile specifice sezonului: lalele,lăcrămioare, zambile, crenguțe înmugurite, dar și elementele specifice sărbătorii: ouă, iepurași, puișori. În aranjamentele pentru masa de sărbătoare am încorporat și lumânări de diferite forme și dimensiuni.

mamaplus

Cât timp îți ia să realizezi o compoziție pascală? 

Nu aș putea spune cât timp exact îmi ia, deoarece întreg procesul parcurge un drum lung. Mai întâi ideea, apoi căutarea materialelor necesare, apoi însuși procesul de creare... și se mai întâmplă că nu sunt mulțumită de rezultat și trebuie să fac unele modificări. Iar după ce termin lucrarea, nu mă grăbesc să o dau clientului, deoarece îmi place să mă asigur că toate materialele sunt bine la locul lor, așa că o mai păstrez ceva timp la mine și o urmăresc...bine, asta în cazul în care este un model absolut nou, dacă este un model repetat, atunci e mai ușor...

 Care sunt prețurile lucrărilor realizate manual?

Știm bine cu toții că prețul depinde de mai mulți factori: dimensiune, calitatea materialelor, timpul și energia investită. Eu, însă, mă strădui să combin materialele în așa fel încât să aibă și aspect, dar și un preț accesibil. În colecția pascală din acest an, prețurile pornesc de la 300 de lei.

De ce oamenii ar trebui să-și decoreze locuințele de Paște?

Da, atmosfera, dispoziția, luminozitatea acestei sărbători vine din interiorul fiecăruia dintre noi, dar haideți să recunoaștem că această atmosferă este mai plăcută când dispune și de un decor specific, un decor creat cu pasiune și creativitate, un decor creat cu suflet.

 Cum te pot contacta potențialii clienți?

Brand-ul ZZArt handmade accessories este al 3-lea copil al meu, în care investesc mult timp și suflet, iar toate creațiile sunt expuse pe paginile de lucru de pe Facebook și Instagram.

mamaplus