Bucătăria mexicană este bogată și foarte variată. Încercați să pregătiți o supă de pui după o rețetă tradițională mexicană. Dacă preferați bucatele iuți, adăugați în supă un ardei chili tocat mărunt.
MOD DE PREPARARE
1. Fierbeți carnea de pui, separați-o de oase și tăiați-o bucățele mici. Păstrați bulionul.
2. Tocați mărunt ceapa. Într-o tigaie adâncă încălziți uleiul și prăjiți ceapa până devine transparentă.
3. Puneți carnea de pui peste ceapă și prăjiți câteva minute. Scurgeți lichidul din fasole și turnați-le în tigaie. Condimentați cu piper măcinat după gust, amestecați și continuați să prăjiți.
4. Turnați în tigaie bulionul în care a fiert carnea și gătiți timp de 5 minute. Adăugați tăițeii și porumbul, fierbeți încă 5 minute, apoi puneți capacul și luați de pe foc.
5. Lăsați supa să se pătrundă. Tocați mărunt mărarul. Serviți cu mărar și chipsuri de porumb.