

Preparat cu doar câteva ingrediente şi extrem de simplu de făcut, acest desert va deveni preferatul tău atunci când vei constata cât de puţin durează. Fă-le o surpriză celor dragi şi oferă-le niște bomboane Raffaello savuroase, fără să stai o veşnicie în bucătărie.
Pisaţi untul la temperatura camerei cu o furculiţă. Amestecaţi-l cu lapte condensat, adăugaţi esenţa de vanilie şi 150 g fulgi de cocos. Bateţi masa bine până obţineţi o cremă omogenă (dacă vă pare compoziţia cam tare, mai puteţi adăuga două-trei linguri cu lapte condensat). Daţi crema la frigider pentru 24 de ore.
După o zi scoateţi crema densă şi formaţi bomboanele. Luaţi din cremă cât încape într-o linguriţă, îndepărtaţi „porţia” astfel obţinută cu un cuţit cu capăt rotunjit şi rulaţi biluţe, puneţi în interior o migdală. Daţi bomboanele astfel obţinute prin fulgii de cocos care au rămas (50 g) şi aşezaţi-le pe un platou sau într-o cutie frumoasă.