Reţeta zilei: Gogoşi picante din brînză de vaci şi de oi

Reţeta zilei: Gogoşi picante din brînză de vaci şi de oi

-
//
28.11.2014

Reţeta zilei: Gogoşi picante din brînză de vaci şi de oi

Mod de preparare:

Mărunţiţi usturoiul, pisaţi brînza, amestecaţi-o cu cea de oi, adăugaţi untul înmuiat, amestecaţi bine. Dacă masa e fărîmicioasă, adăugaţi 1-2 linguri de smîntînă sau maioneză, amestecaţi bine. Împărţiţi pe porţii, în mijlocul fiecăreia puneţi cîte o măslină sau ardeiul dulce tăiat cubuleţe mărunte. Marginile se unesc şi se lipesc. Formaţi gogoşi nu prea mari. Jumătate dintre ele treceţi-le prin verdeaţa tocată (cu măsline), cea de-a doua în praf de paprica (cu ardei dulce). Înainte de a fi servite se ornează cu legume şi verdeaţă.

Reţeta zilei: Gogoşi picante din brînză de vaci şi de oi

Sursa