Cheesecake zebră

Cheesecake zebră

0
//
01.09.2016

Astăzi, 1 septembrie, vă propunem să bucurați școlarii cu un desert savuros și neobișnuit. În primul rând, dulciurile stimulează activitatea creierului, iar în al doilea rând, ele ridică dispoziția. Cu siguranță, copiii au nevoie de toate acestea la începutul anului școlar!

Cheesecake zebră

MOD DE PREPARARE

Cheesecake zebră

1. Topiți untul și răciți-l puțin. Mărunțiți biscuiții cu ajutorul robotului de bucătărie. Turnați untul peste biscuiți și amestecați bine. Puneți compoziția obținută în pahare transparente sau forme detașabile. Dați la frigider pentru minimum 30 de minute.

Cheesecake zebră

2. Amestecați brânza cu zahărul pudră. În alt bol bateți frișca.

Cheesecake zebră

3.  Rupeți ciocolata neagră în bucăţele și topiți-o pe baia de apă, amestecați. Răciți puțin. În alt bol topiți ciocolata albă și de asemenea răciți-o.

Cheesecake zebră

4. Împărțiți brânza în două. La o parte adăugați ciocolata albă, la alta – pe cea neagră. Bateți bine. Adăugați la fiecare porție frișca bătută și amestecați atent, cu mișcări de jos în sus.

Cheesecake zebră

5. Scoateți formele din frigider. Puneți în mijloc 1 lingură de umplutură neagră. Deasupra, puneți 1 lingură de umplutură albă. Alternați straturile până terminați umplutura. Dați cheesecake-urile la frigider pentru 5 ore. Apropo. În loc de mini-cheesecake-uri puteți pregăti un tort mare. 

Cheesecake zebră

Sursa