Vitalii CalestruCampionul Absolut al Moldovei la body-building clasic, premiantul de bronz al Cupei Europei de Est și trainer la clubul de fitness ”Dana Gym” |
Metoda de preparare:
1. Fulgii de ovăz se pisează în blender, se amestecă cu ouă, se adaugă înlocuitorul de zahăr și se amestecă totul bine.
2. Amestecul se pune într-un strat subțire în forma pentru de copt și se dă la cuptorul încins până la temperatura de 180 grade pentru 10-15 minute.
3. Gelatina se dizolvă în apă, se încălzește și se răcește. ¾ din apa cu gelatină se amestecă cu brânză de vaci și înlocuitorul de zahăr.
4. Amestecul obținut se aranjează pe tarta din ovăz răcită și se pune la congelator pentru 20 de minute.
5. Pe cheesecake-ul răcit se aranjează fructele, care sunt acoperite cu lichidul de gelatină rămas, după care se pune la congelator încă pentru 20 de minute.