Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

-
//
01.07.2015

Vă propunem o tartă cu cireșe foarte delicioasă.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Cireșele se spală și li se scot sâmburii.

Bateți gălbenușurile cu 100 de grame de zahăr pudră până obțineți o consistență albă. Albușurile se dau la rece ca să nu se încălzească.

La gălbenușuri adăugați untul topit, puțină sare și bicarbonatul de sodiu sau praful de copt.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Acum turnați făina și amestecați aluatul.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Înveliți aproximativ 1/4 din aluat cu folie de bucătărie și lăsați-l la congelator timp de 15 minute să se întărească.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Aluatul rămas se distribuie în formă. Forma de copt nu trebuie să fie unsă, deoarece aluatul este destul de gras.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Cireșele se taie în jumătate și se presară cu făină.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Se distribuie cireșele pe aluat.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Se bat albușurile rămase ​​cu 50g de zahăr, până obțineți o masa densă. Această spumă densă obținută se toarnă peste cireșe.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Peste stratul de albușuri ​​se rade o bucată de aluat, din congelator.

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Coaceți la 180 de grade până tarta se rumenește. Se servește caldă sau rece presărată cu zahăr pudră. 

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!

Poftă Bună!

Cea mai bună și aromată tartă cu cireşe!