Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

-
//
23.03.2017

Trei ingrediente principale și câteva zeci de ingrediente suplimentare – pentru gust și aromă consistentă. Acest fel se pregătește în ulei încins – un stil asiatic de pregătire a bucatelor.

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

MOD DE PREPARARE

1. Tăiați carnea în felii subțiri. Amestecați făina de porumb cu 2 linguri de sos de soia și ungeți carnea.

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

2. Amestecați restul de sos de soia cu oțetul, zahărul, sherry și 2 linguri de apă.

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

3. Prăjiți alunele în ulei, timp de 2 minute. Puneți alunele în salatieră. În același ulei prăjiți carnea de porc, 3-4 minute. Mutați pe farfurie.

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

4. Prăjiți varza, 4-5 minute. Adăugați ardeiul chili, usturoiul și ghimbirul tocate mărunt. Gătiți 1 minut.

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

5. Adăugați carnea de porc și compoziția de soia. Gătiți 3-4 minute. Luați de pe foc și amestecați cu alunele. Sărați și piperați. Serviți cu orez.

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

Carne de porc cu varză de Bruxelles și alune

Sursa