Modul de preparare:
- Ouăle se bat cu zahărul tos. Le batem cu ajutorul mixerului pînă se fac spumă.
- Turnăm laptele, adăugăm uleiul și amestecăm.
- Făina o amestecăm cu praful de copt, cu bicarbonatul și cu cacao.
- Încorporăm toate ingredientele și formăm blatul. Fierbem apa.
- Turnăm un pahar de apă fierbinte în aluat și amestecăm.
- Aluatul gata îl turnăm în forma pentru copt, unsă în prealabil cu unt.
- Forma cu compoziția o introducem în oala multifuncțională, selectăm regimul potrivit și lăsăm să se coacă 1 oră 20 de minute.
- Tortul gata îl vom mai lăsa la călduț încă 20 de minute.
- Blatul se taie în cîteva foi.
- Batem zahărul cu smîntina și ungem foile. Putem presăra cu nuci. Lăsăm să se îmbibe 3-4 ore, deși va fi foarte greu de așteptat.