mamaplus

Nu vrei să ții dietă? Mănâncă normal, dar include la fiecare masă aceste alimente

-
//
18.01.2020

Senzaţia de foame nu îţi dă pace şi ai tot timpul un apetit ridicat? Dacă vrei să îţi menţii greutatea actuală sau poate să scapi de câteva kilograme în plus, poţi încerca prin a introduce în alimentaţia ta zilnică unele alimente care reduc pofta de mâncare, ard rapid grăsimile din organism şi precum depunerea grăsimii. Nu ai nevoie de dietă dacă urmezi aceste sfaturi!

Bananele sunt ideale pentru a reduce senzaţia de foame

Acestea conferă rapid senzaţia de saţietate şi sunt mai sărace în calorii decât multe alte alimente, de aceea e recomandat ca înainte de masă să mânânci un astfel de aliment. Vei observa că porţia de mâncare se va micşora semnificativ. În plus, vei scăpa şi de pofta de dulce de după masă, iar în unele cazuri, banana va reprezenta o masă în sine, mai ales în anotimpul cald. De asemenea, reprezintă un mic dejun bun.

Consumă citrice ca să arzi rapid grăsimile din organism

Un alt fruct care îți poate fi de ajutor este portocala. Citricele, în general, ajută la accelerarea metabolismului, de aceea sunt recomandate în timpul curelor de slăbire. 

Poftă de dulce? Mănâncă ciocolată neagră!

Conține o cantitate mare de antioxidanţi care previn depunerea celulelor de grăsime. În plus, un studiu al Universităţii Harvard a descoperit că persoanele care mănâncă ciocolată neagră de 3 ori pe lună îşi prelungesc viaţa cu aproape un an.

Ouăle, printre cele mai săţioase alimente

O zi începută cu un ou fiert tare la micul dejun înseamnă mai puține alimente consumate până seara. Oul fiert are doar 80 de calorii şi, fiind concentrat în proteine, este greu de digerat, deci ține de foame şi forțează metabolismul să funcționeze şi să ardă calorii. Atenție însă la cantități.

Peştele scade pofta de mâncare

Acizii graşi prezenți în peşte fortifică sistemul imunitar, te ajută să slăbeşti, scăzând pofta de mâncare şi accelerând arderea grăsimilor în plus. Conține foarte puține calorii, dar asigură organismului o mare cantitate de proteine, reglând nivelul colesterolului din sânge datorită acizilor grași de tip Omega 3. În plus, este cel mai recomandat aliment în dietă şi în regimul de viață sănătos.

Roşiile - un aliat de nădejde în orice cură de slăbire

Cu un conținut bogat de apă, acestea sunt legumele ideale pentru o cură de slăbire perfectă şi sănătoasă. Numai 100 de grame de roşii oferă organismului o jumătate din necesarul de vitamine A şi C, care măresc rezistența organismului în fața infecțiilor, vitamine din complexul B, foarte bune pentru întărirea sistemului imunitar, şi vitamina E, care limitează depunerea colesterolului pe vasele sangvine.