Beneficiile ecografiei 4D. Fă cunoștință cu bebelușul tău încă din burtică

Beneficiile ecografiei 4D. Fă cunoștință cu bebelușul tău încă din burtică

-
//
09.01.2018

Mămicile nerăbdătoare, care vor să-și analizeze bebelușul până la naștere, pot apela la ultrasonografia de performanţă exclusivă 4D. Cea mai amănunțită examinare a fătului poate fi făcută la "Invitro Diagnostics", acolo unde îl găsești pe unicul ecograf de Voluson E10 în Republica Moldova.

Beneficiile ecografiei 4D. Fă cunoștință cu bebelușul tău încă din burtică

Rețeaua de laboratoare medicale Invitro Diagnostics vine pe piața Republicii Moldova  cu un concept inovativ: - analize de laborator și rezultate interpretate de profesioniști într-un singur loc!

Recent, centrul Invitro Diagnostics de pe str. Testimițeanu, 37  a achiziționat cel mai performant ecograf care există astăzi la nivel mondial –VOLUSON E10, produs de excelență a companiei americane General Electric. Astfel, VOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D. Complementar la diagnosticul ”de referință”, acest echipament de ultrasonografie oferă tehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete care are capacitatea integrată.

Aplicația care utilizează această tehnologie permite, la solicitare, imprimarea tri-dimensională a organului examinat. Pe lângă dimensiunea de diagnostic diferențiat în cazul patologiilor, această tehnologie, în cazul femeilor gravide, oferă cel mai desăvârșit diagnostic al fătului. Opțional, VOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

De asemenea, ecograful  permite examinarea mai detaliată a sistemul vascular și a celui musculo-scheletal, dar și examinarea organelor mici, cum sunt glanda tiroidă sau glandele mamare. Elementul inovator la Voluson E10 este sonda electronică convexă 4D. Tehnologia a fost dezvoltată timp de 15 ani și are un impact revoluționar în industria ecografiei. Calitatea imaginii și frecvența cadrelor sunt de cea mai înaltă calitate, ceea ce permite stabilirea unui diagnostic corect. Este desigur important, ca asemenea echipament să fie dirijat de medici-imagiști înalt calificați în domeniu, care ar asigura explorarea la maxim a performanțelor tehnice exclusive ale acestui aparat. Laboratorul Medical Invitro Diagnostic are angajați cei mai notorii medici-imagiști.

Ecografia 4D de morfologie fetală este una dintre cele mai importante analize prenatale, care îi furnizează medicului informații esențiale despre anatomia fătului, iar părinților le oferă ocazia de a vedea, ”în direct”, spre exemplu și primul zâmbet al copilului lor. Cu ajutorul ecografului, atât medicii, cât şi viitoarele mame pot observa imagini extrem de realiste ale bebelușului, surprinse în timp real, dar și ușurează vizualizarea unei anumite regiuni de interes, putându-se observa modificările feței bebelușului sau mișcările trunchiului și ale membrelor.

Beneficiile ecografiei 4D. Fă cunoștință cu bebelușul tău încă din burtică

Deoarece multe probleme de sănătate ale fătului survin ca urmare al  diagnosticului tardiv, noul ecograf este menit să ajute specialiștii de a identifica diferite afecțiuni sau anomalii încă în stadii incipiente, astfel oferind îndrumarea medicală optimă pentru paciente. De asemenea, ecograful Voluson E10 este unical și pentru investigații avansate în ginecologie.

Ecografia de sarcină poate fi repetată ori de câte ori este nevoie, fiind o metodă de investigație sigură, fără riscuri pentru mamă sau făt. Totodată, aparatul Voluson E10 este o tehnologie de actualitate, ușor de practicat și rapidă, care oferă imagini clare și de o calitate foarte înaltă.

Te așteptăm să faci prima cunoștință cu bebelușul tău la  Invitro Diagnostics!

Centrul este comod amplasat în cartierul Malina Mică, visavi de Institutul Oncologic, pe strada  Testimițeanu, 37.

Telefon pentru programări: 022 027 852, 078 903 999

www.invitro.md