mamaplus.md

Idei de coafuri și tunsori în anul 2019

0
//
10.01.2019

Dacă în 2018 s-au purtat tunsorile pixie, scurte, în acest an stiliștii spun că se axează pe coafarea părului. Așadar, se poartă părul de lungime medie, ușor netezit și tuns, în general, bob. În 2019, părul nu trebuie să fie perfect coafat, ci lăsat cât mai natural, cu bucle ușoare și simple. Iată care sunt noile tendințe în materie de coafură în acest an: 

mamaplus.md

Bobul dezordonat 

Bobul este o tunsoare medie, cu un farmec francez, a cărui condiție principală este volumul. Așadar, dacă ai în plan să renunți la părul lung, alege o tunsoare bob, care arată elegant și nu necesită multă atenție și timp de aranjare. Bobul cu bucle moi și simple arată fermecător, mai ales daca îi dai un aspect „umed” prin aplicarea unei spume de păr.

mamaplus.md

Părul neted 

În contrast cu coafurile bob dezordonate, în 2019 se poartă și coafurile netede, în genul Kim Kardashian. Prima condiție pentru ca părul să arate bine cu acest tip de coafură este să aibă lungimea până la umeri și să fie drept. A doua condiție e să ai un păr sănătos și bine îngrijit. Pentru a avea un păr sănătos, poți apela la o varietate de produse de îngrijire, precum serurile sau balsamurile, ori poți alege remediile naturale: măști cu miere și ou.  

mamaplus.md

Coafurile cu bucle în straturi 

În 2019 nu este obligatoriu să renunți la părul lung. Potrivit stiliștilor, trebuie însă să ai grijă la coafurile pe care le alegi și să le reîmprospătezi mereu. În acest an, una dintre cele mai în vogă coafuri se anunță cea cu bucle ușoare, în straturi. Astfel părul obține un volum suplimentar. De asemenea, buclele de diferite lungimi vor completa perfect firele albe de păr.

mamaplus.md

Bretonul scurt

În acest sezon, stiliștii tind spre lungimea minimă a părului. Prin urmare, bretonul ajunge doar la mijlocul frunții și nu are un contur clar. Un astfel de breton ne aduce înapoi în copilărie, oferindu-i chipului un aspect infantil.

mamaplus.md

Sursa: ele.ro