Pentru că e așa frumos afară, e o încântare să ieșim la plimbare sau să umblăm prin oraș cu diverse treburi. Iar pentru așa zile dinamice, e clar că e nevoie de încălțări comode, care să susțină frumos piciorul și să-l lase să respire.

Noi, la Amma Shoes, credem că încălțămintea poate fi și confortabilă și stilată în același timp. De aceea, și în acest sezon am creat o nouă colecție de sneakerși feminini, practici și care dau farmec ținutelor urbane. Iată câteva sugestii de combinații vestimentare chic la care poți purta cu încredere adidași.

Out-of-office
Picioarele tale îți vor mulțumi dacă alegi să porți sneakerși la birou. N-ai de ce să te temi că îți vei pierde din farmec. Combină adidașii cu haine în nuanțe pastelate și croieli feminine; de exemplu, cu o fustă mini și o bluză elegantă din mătase. Vei arăta fresh, iar după orele de muncă, vei putea ieși cu aceeași ținută la plimbare sau la cumpărături. În outfitul de mai jos vezi cum am asortat adidașii Monica.

Adidașii, de nelipsit în stilul tău de zi cu zi

Pentru zilele în care vrei să porți pantaloni uni, în culori deschise, contrabalansează simplitatea cu o pereche de adidași accesorizați din piele întorsă și cu aplicații îndrăznețe, precum Izzy.

Adidașii, de nelipsit în stilul tău de zi cu zi

Gata de weekend

La final de săptămână alegi să te exprimi așa cum simți și preferi materialele ușoare. Jeansul e mereu o idee bună, mai ales că stilul anilor `90 e din nou în atenție.
Orice planuri de weekend ai, te vei mișca în voie într-o fustă lejeră de in, o jachetă comodă din denim și o pereche de adidași din piele. Noi am ales Delaine, cu o talpă generoasă și perforații moderne.

Adidașii, de nelipsit în stilul tău de zi cu zi

Cu chef de explorat
Un oraș nou, o ținută nouă? Rătăcește-te pe străzile însorite, privește cerul, clădirile, oamenii și pășește cu siguranță. Poartă o fustă vaporoasă sau un sarafan fluid cu o pereche de adidași deosebiți. În funcție de personalitatea ta, poți merge pe accente glam rock (piele neagră – piele metalizată), purtând Nava.

Adidașii, de nelipsit în stilul tău de zi cu zi

Așadar, sunt o mulțime de feluri în care poți asorta adidașii cu îmbrăcămintea de primăvară.

Alege-ți perechea preferată pe site-ul nostru www.ammashoes.md și în showroom-ul Amma Shoes de pe str. Bănulescu-Bodoni, 10!

P.S. – Folosește promo cod-ul ammaspring și beneficiază de 7% reducere la toată colecția de adidași. Valabil până pe 22.05.2018.