

Începând cu al doilea trimestru de sarcină, s-ar putea să fie dificil să găsești o poziție de somn care să fie comodă și să poți să te odihnești așa cum se cuvine. Ei bine, pernele pentru gravide sunt accesorii special concepute pentru a ușura acest proces, datorită formei și a rezistenței lor. Totodată, le poți folosi și după naștere, în timpul alăptării sau a co-sleepingului.
Pernele pentru sarcină variază în lungime, așa că puteți alege în funcție de înălțime. În ceea ce privește compoziția, acestea sunt umplute cu bumbac, pene sau spumă. Sunt destul de elastice și nu se dezintegrează.
Termenul dezvăluie aspectul pernei. Este ca o pană din spumă. Aceste perne necesită o pernă tradițională ca și completare, pentru sprijinul capului. Ele sunt percepute ca fiind „dure”, deoarece sunt create pentru a calma durerea din partea inferioară a spatelui, durerea picioarelor și durerea gleznelor.
Sunt cunoscute ca „perne de maternitate”. Sunt ideale pentru a susține capul, spatele și stomacul atunci când dormiți pe o parte. Sunt formate din două perne îmbinate cu scai.
Este un tub moale pe care femeia îl îmbrățișează pentru a-și acomoda burtica.
În teorie, acestea sunt făcute pentru a facilita poziția copilului și confortul mamei în timpul alăptării. Cu toate acestea, în timpul sarcinii funcționează ca o completare a pernei clasice.
Acestea cele mai solicitate de viitoarele mămici:
Deși nu este ușor să găsiți o poziție plăcută în ultimul trimestru de sarcină, aceste alternative se adaptează la fizionomia oricărei gravide. Sunt produse compact. Nu ocupă atât de mult spațiu în pat sau când vine vorba de depozitare.
Atât timp cât folosiți corect perna, veți obține odihna dorită. Rețineți următoarele sfaturi pentru a vă îmbunătăți experiența: