Optimiști, creativi și empatici – așa pot fi caracterizați în doar trei cuvinte copilașii născuți în prima lună a primăverii. Ei sunt de-a dreptul vestitorii unui nou început, pentru că tind să observe mereu partea luminoasă a lucrurilor și sunt gata mereu pentru schimbări noi în viață. Ca să vă convingeți că nu exagerăm nici o secundă, îi vom admira în continuare pe câțiva dintre copilașii născuți în luna martie, pe care cu siguranță i-ați văzut nu o singură dată pe Instagram, în brațele mămicilor cunoscute publicului de la noi.

Lia, 1 anișor

mamaplus

Acum un an, în prima zi de primăvară, Svetlana Sainsus a adus-o pe lume pe cea care i-a schimbat radical viața în cel mai frumos mod posibil. Micuța Lia are deja un anișor, iar la această vârstă își bucură părinții cu primii pași, un zâmbet adorabil și cuvântul ”tata”, pe care îl spune cu multă dragoste.

Adela, 2 anișori

mamaplus

Fiica celebrei bloggerițe și, mai nou, designer vestimentar, Cristina Gheiceanu, a împlinit 2 anișori în data de 3 martie. Dacă acum un an, Adela făcea primii pași în preajma zilei sale de naștere, în acest an părinții i-au adus în dar o masă de lucru, pe care să picteze în voie și în liniște. Se pare că desenul este una dintre activitățile preferate ale micuței, pe lângă prietenia ei cu cățelul Sky.  

Luiza, 2 anișori

mamaplus

Fiica interpretului Igor Stribițchi adună sute de aprecieri pe Instagram, de fiecare dată când apare acolo alături de părinții săi. Luiza adoră să danseze și să fredoneze piesele tăticului său, iar Igor spune că dacă va alege calea muzicii, o va susține cu mare drag. Luiza a împlinit doi anișori în data de 11 martie și este unul dintre vestitorii primăverii!

Adam, 1 anișor

mamaplus

Cu doar câteva zile înainte de sărbătorirea primului an de viață, fiul lui Tany Vander a făcut primii săi pași, iar momentul a fost văzut de zeci de mii de urmăritori de pe Instagram. Adam este un băiat foarte activ, adoră mașinile roșii, are 9 dințișori și 10 kilograme. Micuțul a reușit să călătorească în câteva țări alături de părinții lui, începând cu primele luni de viață. Tany spune că abia acum știe și simte cu toată ființa ei că dragostea pentru copil e una supremă.

Copilașul tău este născut în luna martie? Povestește-ne mai multe pe pagina noastră de Facebook!