Un moment magic din viața unui cuplu este venirea pe lume a unui copil, indiferent dacă proaspeții părinți și-au oficializat relația sau nu. Dacă unele cupluri devin părinți după nuntă, altele o fac puțin mai devreme, confirmând vorba din popor precum că ”copilul alege când vrea să vină pe lume”. În mod cert, apariția unui copil este o binecuvântare, indiferent de statutul social al părinților.

Tany Vander

mamaplus

În luna septembrie 2018, Tany Vander s-a căsătorit cu omul de afaceri Vasily Lungo. Deși n-au dezvăluit atunci secretul, cei doi erau deja în așteptarea unui copil, iar burtica proeminentă a putut fi observată cu ușurință de internauții curioși. Micuțul Adam a venit pe lume în data de 14 martie 2019.

Tatiana Heghea

mamaplus

Într-o zi frumoasă de iulie, acum 6 ani, interpreta Tatiana Heghea a îmbrăcat rochia de mireasă. Între timp, sub inima ei mai bătea o inimioară, chiar dacă artista a ascuns bine secretul, iar jumătate de an mai târziu a venit pe lume fiica sa Regina Raluca. Tatiana mai are un băiețel în vârstă de 3 anișori, fiind o soție și o mămică fericită și împlinită.

Lilu Ojovan

mamaplus

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan s-a căsătorit pe data de 18 mai în 2013, iar câteva luni mai târziu, în data de 3 august s-a născut fiica lor Amelie. Cei doi mai au o fiică, Teia, în vârstă de aproximativ 5 ani. 

Xenia Piciughin
 

mamaplus

La sfârșitul verii 2019 cunoscutul DJ Sasha Lopez și Xenia Piciughin au jucat nunta într-un local superb de la Snagov. Câteva luni mai târziu, chiar de Crăciun, pe 25 decembrie 2019 a venit pe lume fiica lor Ama. 

Lia Taburcean
 

mamaplus

În luna noiembrie a anului trecut, interpreta Lia Taburcean a anunțat că s-a căsătorit, însă a ținut sarcina în secret până în momentul în care fanii au observat în cadrul unui concert că avea burtica proeminentă. Lia a născut în data de 8 ianuarie 2021 un băiețel pe care l-a numit Răzvan.

Irina Negară
 

mamaplus

Adrian Ursu și Irina Negară s-au căsătorit religios în data de 5 septembrie 2013. O lună mai târziu, în data de 2 octombrie s-a născut fiica lor Maria-Andreea. Cei doi își țin fetița departe de ochii presei.