mamaplus

Cum s-au distrat cu copiii la săniuș cele mai populare mămici de la noi

-
//
02.02.2021

Sfârșitul lunii ianuarie a venit cu o surpriză mult așteptată - zăpada de care s-au bucurat toți, de la mic la mare. Deși afară mercurul din termometre a mai coborât între timp, pe Instagram iarna tinde să mai zâbovească un pic și pentru că arată atât de frumos, am făcut o selecție cu cele mai apreciate imagini surprinse la săniuș.

Cristy Rouge și fiica Emma

Deși are câteva afaceri pe care le administrează, Cristy Rouge spune că timpul petrecut alături de fiica sa Emma este cel mai prețios și îl savurează din plin. Micuța în vârstă de un anișor s-a bucurat zilele trecute de prima ieșire la săniuș din viața ei, iar emoțiile sunt pe față!

Bloggerița Diana Ivanov, mama a doi copii simpatici

”A fost cel mai plin de emoție drum până la grădinița parcurs vreodată! Fascinant cum noi, părinții, ne alimentăm din bucuria copiilor noștri!”, spune Dianna Ivanov. O abordare destul de creativă și interesantă!

Mama a trei copii, interpreta Irina Kovalski

mamaplus

Dacă tot a nins ca în poveste, iar zăpada a fost foarte așteptată de cei mici, Irina și Serghei au zis să își amintească și ei de copilărie și s-au tăvălit în zăpadă cum au putut mai bine. Săniuța a rămas acasă, pentru că fiica lor de un anișor a zis că imediat cum crește mai mare, iese și ea la o plimbare.

Svetlana Sainsus și fiica Lia

Zilele trecute, tânăra mămică Svetlana Sainsus și fiica sa de aproximativ 11 luni au admirat împreună iarna pe uliță și s-au bucurat de un apus spectaculos. Sunt adorabile, nu-i așa?

Micuțul Christian, fiul Nataliei Gordienko

Chiar dacă deocamdată n-au reușit să scoată săniuța la plimbare, fiul Nataliei Godienko s-a bucurat din plin de zăpadă și a făcut cunoștință cu un om de zăpadă foarte simpatic.

Adelina, fiica bloggeriței Natalia Madan

”Am scos săniile aproape ruginite după 2 ani de așteptare, am testat diverse pârtii și am acumulat amintiri și emoții pozitive. Într-o seară am lăsat și telefonul acasă și a fost o decizie minunată: nu țineam cont de oră, nici tendința să filmez acele momente, ci pur și simplu să trăiesc momentul prezent. Și chiar m-am simțit copil alături de ei. Și a fost plăcut să văd cum alți părinți se urcau singuri pe sanie cu mult entuziasm.”, povestește autoarea blogului Planeta Mami, Natalia Madan.

Veronica Ghimp și fetițele ei cochete

mamaplus

În ziua în care a căzut zăpada ca în povești, Veronica a zis să le organizeze o mică surpriză fetelor sale, dar asta a însemnat că o anumită regulă trebuia încălcată.

”Toată noaptea trecută m-am gândit dacă să duc sau nu fetele la grădiniță! Pe de o parte, dacă nu le duc, vor crede că e normal o zi să mergi, alta nu și încep manipulările pe viitor. Pe de altă parte, cum să stea ele la grădi când afară e atâta zăpadă despre care atâta am bodogănit în ultima vreme.
Inima mea a învins rațiunea și noi ne-am distrat azi toată ziua. Sigur că eu nu am mai făcut nimic altceva, nu am scris, nu am terminat curățenia pe care am început-o ieri, dar ce contează! Ne-am bucurat din plin de zăpadă!„, scria Veronica în dreptul imaginilor superbe de mai sus.

mamaplus