Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici

-
//
27.12.2013

Fiecare dintre noi aşteptăm să se întâmple ceva magic în viaţa noastră. Unii abia îşi imaginează modul în care un lucru magic ar putea să le schimbe viaţa. Cum oare s-ar putea întâmpla minunea?  va fi oare legată de vreo persoană sau poate va câştiga la loto?

Alţii însă au avut deja parte de magie în viaţa lor, şi acum aşteaptă cuminţi ca mica minune să vină pe lume şi să devină cel mai dorit şi aşteptat cadou de Sărbători.

Această dulce aşteptare iernatică au transmis-o în lucrările lor fotografii: Andrei Şuşvaliuc şi Irina Lesic

Natalia şi Alexandr Turevici

În aşteptarea unei minuni, 28 de săptămâni şi 6 zile

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici Când aţi făcut ultima dată o adevărată babă de omăt?

Natalia şi Alexandr Turevici:  Trei ani în urmă. Abia ne mutasem cu traiul în suburbie. Ne-am luat câinii şi am ieşit la plimbare pe câmp, acolo „ne-am făcut de cap”!

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici Ce tipuri de distracţii din categoria „ nu sânt permise dar dacă vrei tare-tare se poate” v-aţi permis în timpul sarcinii?

Natalia şi Alexandr Turevici: Ne permitem de toate. Se poate de toate dar cu măsură! Importante sânt emoţiile pozitive ale mamei care se transmit fătului. 

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici Cum poţi topi inima unei femei de zăpadă?

Natalia şi Alexandr Turevici: Un aisberg de complimente şi îmbrăţişări fierbinţi, sânt armele cele mai bune împotriva reginelor de gheaţă!

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici Cum se manifestă micuţul în burtică? Îi simţiţi temperamentul? Va alerga vesel prin zăpadă, sau va sta cuminte în pătuţul lui?

Natalia şi Alexandr Turevici: Temperamentul încă nu i l-am înţeles. Natalia încă „mai este afectată” de prima sarcină. Un lucru îl ştim cu siguranţă: El va fi încă un copil minunat care va veni pe lume.

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici Dorinţele pe care vi le-aţi pus la Crăciunul trecut au fost legate de un copil?

Natalia şi Alexandr Turevici:Au fost legate de copilul care creşte sănătos acum, referitor la cel din burtică Moş Crăciun avea planurile lui.

Proiect: ÎN AŞTEPTAREA UNEI MINUNI... Natalia şi Alexandr Turevici Cu ce bunătăţi vă răsfăţaţi în timpul sarcinii, în afară de morcov?

Natalia şi Alexandr Turevici: Copilul iernatic insistent vrea îngheţată! Se căleşte înainte de venirea pe lume!

Idee: mamaplus.md

Fotografi: Andrei Şuşvaliuc şi Irina Lesic