Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

-
//
09.02.2018

Natalia Botnari: O familie fericită înseamnă grijă unul față de celălalt, nu trebuie să ne fie lene să ne demonstrăm dragostea.

Sunt un cuplu frumos și au o căsnicie de durată. Răsfoind prin fotografiile acestei familii, e greu de crezut că au trăit împreună 27 de ani! Natalia și Vasile arată destul de tineri pentru o căsnicie atât de lungă. Și totuși. Doi copii minunați, oameni de calitate în jur și participare activă la acțiunile publice și caritabile ale țării. Vasile Botnari deține în prezent funcția de șef al întreprinderii "Moldovagaz", în trecut a fost ministru al Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor. Alături de un bărbat interesant și de succes, ar trebui să existe o femeie înțeleaptă, puternică, care să inspire.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

Am decis să aflăm de la prima sursă, care este secretul succesului unei relații și familii puternice.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă Cum v-ați întâlnit soțul și cât de repede s-a dezvoltat relația voastră?

Ne-am întâlnit la colegiu, învățam în aceeași grupă. Nu a existat nicio dragoste la prima vedere, dar ne-am observant unul pe altul din prima zi. Relația noastră a început un an mai târziu. Chiar de la început relațiile noastre erau foarte calde și nu-mi pot aminti nicio dificultate.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă Prin ce greutăți a trecut relația voastră? Cine merge mai des la compromis?

Sincer, pe parcursul celor 27 de ani de relație, nu am avut nici măcar o dispută adevărată. În ceea ce privește compromisurile, fiecare crede că este cel care cedează mai mult.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă Ce impresii și emoții de neuitat ați trăit în doi?

Cele mai emoționante momente au fost, cu siguranță, nașterea copiilor noștri. Ei sunt cea mai mare fericire, bucurie și mândrie.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă În ultimii ani, multe familii, inclusiv cele aparent stabile, se destramă. Cum reușiți să păstrați familia timp de atâția ani? Spuneți-mi secretele.

Cred că pentru a menține o familie puternică timp de mai mulți ani, trebuie, în primul rând, să îți dorești asta foarte mult. Să îl cunoști foarte bine pec el de alături, să lucrezi asupra relației, să întărești iubirea și să respecți fiecare membru a familiei. Fiecare persoană are propriul său caracter și, în niciun caz, nu ar trebui să încercăm să-l schimbăm pe partener. Foarte des trebuie să facem compromisuri. Într-o familie fericită, trebuie să existe grijă reciprocă și să nu-ți fie lene să-ți demonstrezi dragostea cât mai des. Fiecăruia îi este plăcut să știe că este iubit.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă Ce valori de familie îi învățați pe copii? Modelul de relație poate fi numit o  tradiție în familie?

Copiilor noștri le insuflăm aceleași valori de familie și sper că relația noastră va fi un exemplu pentru ei.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă Aveți vreo tradiție de familie?

Avem o tradiție în familie: în zilele de naștere și la Crăciun, fiecare membru scrie o listă cu darurile dorite, dar primește numai un cadou. Astfel, se transformă într-o surpriză foarte așteptată și binevenită.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă Unde vă place să vă relaxați cu întreaga familie?

Ne place să ne odihnim oriunde, important e să fie împreună. Acest lucru este deosebit de dificil, deoarece vacanțele copiilor nu coincid. De obicei, vara mergem la mare, iar iarna la schi.

Natalia și Vasile Botnari: 27 de ani de dragoste și grijă

Sursa: Mamaplus.MD