MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar

-
//
30.12.2014

Anastasia Levițchi le povestește tuturor mamelor-șoferițe despre noul serviciu în țara noastră.

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar

Anastasia Levițchi

fondatorul serviciului​​ AUTO SMS

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar Cum s-a născut ideea de a crea un astfel de serviciu?

Ideea a apărut foarte simplu, un bun prieten de al meu mi s-a plâns, într-o zi, că a uitat să prelungească polița de asigurare și, din păcate, a nimerit în accident. Problema constă în faptul că atunci când accidentul se produce din vina celui care are polița de asigurare nevalabilă, el își asumă toate daunele materiale. Este imposibil de prevăzut aceste prejudicii materiale, iar ele pot ajunge la sume foarte mari. Acel moment a și apărut această idee, de a crea un serviciu de informare cu privire la termenii de valabilitate a poliței de asigurare.

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar Cu toate acestea, nu sunteți unicii care prestează asemenea servicii?

A, noi nu suntem unicii. Acea persoană care mi-a povestit cazul neplăcut de mai sus, beneficia de un astfel de serviciu, însă, din câte vă puteți da seama, experiența lui este una de eșec.

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar Aveți deja și abonați?

Da, și numărul lor crește pe zi ce trece. Unii, după ce primesc SMS-ul ne telefonează și ne mulțumesc pentru asemenea serviciu.

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar Care este avantajul dumneavoastră?

Noi putem să completăm clientului o nouă poliță de asigurare și să o expediem pe orice adresă comodă pentru client. Noi nu am dorit să face serviciu de informare cu plată, pentru că acesta vine să evite pierderile financiare dar nu să creeze altele.

MAMAPLUS recomandă: AUTO SMS pentru mame ocupate și nu doar Cum vedeți dezvoltarea serviciului?

Pe viitor vom lansa un serviciu de informare despre expirarea poliței de asigurare a imobilului. Deși, din păcate, în Moldova, foarte puțini oameni își asigură locuințele, dar, totuși, sunt asemenea persoane. De asemenea, am lansat serviciul carteverde.md. Cu ajutorul acestui serviciu, clientul își poate perfecta o carte verde pe care o livrăm gratuit timp de o oră.