La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit

0
//
17.11.2017

Gabriela este una dintre cele mai mici și cochete gospodine din țară. Aceasta îi face concurență în bucătărie chiar și mamei sale. În ciuda vârstei fragede pe care o are, 3 anișori și 7 luni, fetița știe să gătească colțunași, plăcinte, zeamă și alte delicii culinare. Mămica sa, Ludmila Leahu Țurcan, ne-a povestit mai multe detalii despre pasiunea fiicei sale!

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit Când ai observat că fetița e pasionată de gătit?

Mereu mi-am dorit să organizez pentru ea diferite ocupații, ca să nu se plictisească. De aici a venit și ideea de a găti împreună cu Gabi, care este cointeresată de arta culinăriei.

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit Ce obișnuiți să gătiți împreună?

Gătim împreună diferite rețete. Și zeamă, și plăcinte, și diferite dulciuri pentru întreaga noastră familie. Când pleacă la bunica, fac împreună mâncarea preferată a Gabrielei, colțunași cu brânză.

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit De la cine a moștenit această pasiune?

Părerea mea e că orice fetiță are ascuns acest dar, doar că fiecare mămică ar trebuie să-l descopere la copilul ei la o anumită vârstă.

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit Gătește în fiecare zi sau doar când are dispoziție?

Gabriela iubește să gătească cina, dar când are ea dispoziție, mâncarea iese mult mai bine. Adoră să prepare diferite bucate și să se implice cu mami în bucătărie. E mica ei pasiune, descoperită recent.

video

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit Care este mâncarea ei preferată?

Supa cu perișoare, plăcinta din lavaș și colțunașii cu brânză. Gabriela nu mănâncă tot ce gătește, dar obișnuiește să guste tot ce e mai bun în timpul preparării.

video

La nici 4 anișori, Gabriela Leahu îi face concurență mamei sale la gătit Ce și-ar dori să devină când va fi mare?

De multe ori, îmi zice că dorește să creasca mare și să învețe la școală, dar și să devină medic... probabil toți copiii visează la această profesie în copilărie.

video

Sursa: Mamaplus.MD