Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și de fiecare dată apare aceeași întrebare: Cum să mai suprindem persoana iubită, ce dovadă de dragoste să-i mai oferim și mai ales ce cadou să-i facem? Fantezia nu prea ne ajută, de aceea trebuie să apelăm la sex. Iată topul cadourilor, care sunt compatibile cu sexul, dar în același timp arată destul de festiv și sunt aprobate de sexologi.

Masajul erotic 

Nu există anumite reguli stricte, ci doar sugestii și sfaturi. Acest masaj prezintă dispoziția internă și externă  a partenerului. A putea asculta partenerul, în sens direct și indirect  cu ajutorul virfurilor degetelor e una din metodele cele mai efective.

Obiectivul general al acestui masaj erotic este relaxarea fibrelor musculare și a stresului, la fel studierea corpului și căutarea unor noi căi de relaxare. Căutați-le cu mîinile, limba și propria respirație.

Avantaje: Acest cadou merită doar respect, cu siguranță că vă veți cunoaște mult mai bine unul pe celălalt.

Dezavantaje: Masajul se poate încheia foarte repede – unii bărbați sunt foarte nerăbdători.

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

Căutarea

 Gândiţi-văi și planificați un traseu. Puteți căuta unele locuri memoriale sau  magazine ce propun poduse erotice pentru a  vă regăsi sau a vă descoperi fanteziile reciproce, sau puneți în joc o persoană terță.  Dar, cel mai important e că în punctul final vă așteaptă -  cheia de la camera unui  hotel, doar pentru voi.

Avantaje: Un cadou extrem de fascinant. Iubitul dumneavoastră nu va uita acest moment – cum a cutreierat orașul în căutarea scrisorelelor și spre final a juns la premiul mare – TU și camera de hotel!

Dezavantaje: Uneori circumstanțele intervin în astfel de distracții. Scrisorelele se pot pierde sau partenerul nu ajunge pînă la locul final. În astfel de cazuri, sfatul este  să aveți telefonul mobil la îndemînă.

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

Spray pentru prelungirea actului sexual

Prelungește noaptea festivă până dimineața! Spray-urile desensibilizează și prevenin ejacularea precoce, prelungesc plăcerea cu câteva ore și au aroma-afrodisiacă.

Avantaje: În sfîrșit, sexul poate dura atît cît vă doriți!

Dezavantaje: Spray-urile pot conține substanțe care pot cauza alergii. Verifică totul din timp!

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

Setul Agent Provocateur

La acest set alipește-te şi tu. Lasă-te condusă spre  SPA-ritual , folosind setul senzual, care include apă de parfum, spuma de baie, loțiune de corp, lăptișor, săpun ce face tenul mătăsos, un set de uleiuri pentru masaj cu arome de trandafir, balsamuri cu un efect de atenuare ușoară a buzelor și cu un efect de răcire pentru sîn și o pereche de chiloței roz cu ochiuri din  plasă neagră cu dantelă. După procedurile anterioare, partenerul trebuie să cucerească inima și te ducă pe mâni pînă la  pat!

Avantaje: Lengeria superbă – succesul unui act sexual reușit.

Dezavantaje: Atenție – în momentul culminant să nu faceți cadoul cioburi. Deși, se merită, atunci cînd e DRAGOSTE...

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

Cină afrodisiacă pentru Valentine's Day!

Pe langă clasicele obiecte și dulciuri în formă de inimă trebuie să îl dai gata cu ceva inedit! De ce să nu încerci o cină romantică și... afrodisiacă? Bineînțeles, lumînările și muzica în surdină au efectul lor, dar preparatele afrodisiace ar putea aduce experiența de pe 14 februarie la un cu totul alt nivel!

Să găsiți un meniu interesant, la 14 februarie în restaurante e ușor. Bucătarii folosesc alimente speciale și condimente care încălzesc relațiile. Cu toate acestea, puteți găti stridii și organiza jocuri de gătit și acasă - mai aproape de pat.

Avantaje: Gustos, neobișnuit, festiv.

Dezavantaje: Ce se întâmplă dacă el nu preferă fructele de mare?

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

 O călătorie în Thailanda

Nu numai că acolo iarna e minunat - acesta este adevăratul centru de experimente sexuale. Sute de tipuri de masaj, chow-uri erotice, fete oacheșe thailandeze,  cine ar refuza astfel de cadouri generoase. Ești gata să scăpi de prejudecăți?

Avantaje: Marea caldă și plajele cu nisipul de aur, vor rămîne în memorie pentru tot anul.

Dezavantaje:  Uneori este imposibilă o călătorie îndepărtată pentru o lungă perioadă de timp. Dar, încercați să găsiți timp!

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul

Iubirea...

Doar pentru că Ziua Îndrăgostiților este imposibilă fără acest cadou, care și este cel mai prețios sentiment într-o relație.

Avantaje: Doar avantaje !!!

Top cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, compatibile cu sexul