Alcoolul este un DIZOLVANT excelent. Spațiul intercelular și pereții celulelor este, de fapt, GRĂSIME și, atunci când este consumat, "alcoveninul" DIZOLVĂ GRĂSIMEA, ÎNCĂLCÂND astfel INTEGRITATEA CELULELOR.

 

mamaplus

S-ar părea că, ei și ce, sânt miliarde de celule și multe dintre ele se reînnoiesc. Dar în corpul omului există CELULE FOARTE IMPORTANTE - OVULELE, dacă alcoolul va distruge o astfel de celulă și ea va participa la CONCEPERE, copilul va avea multe defecte. La bărbați este mai ușor,  sunt "fabrici de producere a celulelor sexuale", dar SISTEMUL SEXUAL al FEMEI este astfel încât, odată format, se consumă singur și nu reînnoiește nimic. De aceea, afectîând cel puțin o astfel de celulă, femeia și soțul său joacă într-o LOTERIE CRUDĂ și cu cât mai multe asemenea celule are femeia, cu atât sânt mai mari șansele de o "concepție nereușită".

În urma unui sondaj efectuat pe o mie cinci sute de mame și copiii lor, DEVIAȚIILE DE LA NORMĂ au fost observate la 2% dintre copiii născuți de mame care nu au consumat deloc alcool. Acest indicator a crescut pînă la 9% în rândul copiilor al căror mame au consumat "MODERAT" alcool. La copiii, ale căror mame au BĂUT MULT, INDICATORUL DEVIAȚIEI DE LA NORMĂ a crescut până la 74%. Mai mult decât atât, la aceștia din urmă au fost înregistrate nu una, ci câteva abateri de la normă. Anume pentru făt, pentru copiii ale căror mecanisme de protecție sânt încă foarte slabe, efectul toxic al alcoolului este deosebit de dăunător.

Potrivit Ministerului Sănătății și Dezvoltării Sociale, în Rusia se nasc aproximativ 100 de mii de copii cu anomalii de dezvoltare în fiecare an. Aproximativ 14-20% dintre aceștia mor în prima săptămână de viață. Aproximativ 25% dintre copiii din 100 de mii se nasc cu defecte cardiace, 30-50% dintre ei au nevoie de intervenții chirurgicale de inimă în primele ore ale vieții.

Aproximativ 200 de mii de sarcini se termină cu avort spontan. Nu există alcool ușor (slab) sau greu - tot alcoolul este un drog și otravă. Pentru orice persoană, doza sigură de alcool este = 0. Pentru informații: 1 gram de alcool consumat ucide 200 de celule nervoase în creierul uman. 1 litru de bere conține 37 de grame de spirt.

Pentru comparație: la pronunțarea unei singure propoziții sau pentru mișcarea unui deget, funcționează aproximativ 1000 de neuroni. În GOST din 1972, alcoolul este recunoscut ca un drog, provocând inițial o excitare, iar mai apoi o paralizie a sistemului nervos. Drogul nu iese din organism timp de 30 de ani.

Sursa: noi.md