Cum vă relaxați?

Mamaplus.md  a  studiat modul  de relaxare și de scoatere a stresului  la unele personalități  creatoare ale țării noastre,  profesia cărora le impune să fie întotdeauna în mare formă și cu o înaltă stare de spirit.

Cum vă relaxați?

Ecaterina Chetrusa artist make-up, Publika tv  

Prefer să fac baie și pot petrece acolo, dacă dispun de timp, cîteva  ore.  Relaxîndu-mă în apa spumoasă și caldă  privesc un film frumos.  La fel îmi place să stau întinsă pe pat, cu o carte în mînă, înfășurată  într-o pătură caldă. Dacă aș avea permis de conducere și automobil, m-aș urca în ea și ascultînd melodiile preferate cu volumul la maxim aș călători prin țară. Sper că va veni timpul cînd eu  voi fi în stare să călătoresc, aceasta va fi probabil cea mai bună vacanță!

Cum vă relaxați?

Arina Yakin, profesor de limba engleză, designer de accesorii

Vizionarea  filmelor preferate în pat, cu un ceai cald din plante și home-made cu bisuiți – sunt una din plăcerile pe care le primesc.  Dacă există timp pentru relaxare atunci  gătesc ceva nou și neobișnuit. Uneori,  dar foarte rar prefer  o  cafea  sau vin fiert alături de  vechii prieteni.

Cum vă relaxați?

Hellen Mills-DJ

Îmi place să mă relaxez într-o cadă cu hidromasaj cu adaos de sare de la Marea Moartă (o nouă descoperire pentru mine).  Cu ceai delicios în căni mari alături de  soț,  vizionînd un film bun.

Cum vă relaxați?

Dianna Rotaru - cântăreață

Pentru mine, cele  mai relaxante sunt  masajul  și sauna.  Mai ales în acest sezon,  când din cauza frigului,  în special, sunt tensionați  mușchii și ei devin lemnoși.  Îmi place masajul  corporal complet și sauna cu uleiuri aromate pentru tonifiere și hidratare.  Astfel,  tenul mereu va arăta ca a unui bebeluș!

Cum vă relaxați?

Svetlana Gluhova – coregraf, regizor

De obicei, ascult muzică, pentru că aceasta e activitate mea de bază.  Trebuie să fiu la curent atît cu  dansul cît și cu muzica.  Combin afacerile cu plăcerea.  Foarte mult prefer spa-terapia și sauna.  Aceasta e o detașare completă! Foarte relaxantă este conducerea  la volanul unui automobil, ascultînd muzica preferată.  Și desigur, discuțiile pe care le facem seara cu fiica în tăcere la  lumina veiozei  savurînd cacao cu biscuiți.  Noi discutăm deschis, din inimă, astfel uneori adormim analizînd ziua care a trecut  sau planificînd ziua de mâine. Iubim să bîrfim, așa ca fetele.  Pentru orice mamă - aceasta e cea mai bună relaxare. Nu orice mamă poate contacta cu copilul său.

Cum vă relaxați?

Elena Fetisova RJ Русское Радио Moldova, VJ RU.TV Мoldova

Sportul, cum ar fi - kango dzhamps, yoga. Desigur, vizionarea unui  film bun într-o atmosferă plăcută cu prietenii și neapărat.... Karaoke! O carte buna. Îmi place să mă relaxez pe plaja mării.

Cum vă relaxați?

Modelul  Ala Botnari,

Dacă e în timpul săptămânii, apoi merg cu copilul la plimbare în aer liber. În  serile de week-end, copilul rămîne  la bunici iar eu îmi petrec timpul cu sotul:  mergem la cinema, luăm  cina cu prietenii într-o cafenea etc. În general  nu există nici o bucurie mai mare decît un somn liniștit.

Cum vă relaxați?

Alina Țăruș - make up artist, florist

Totul este foarte simplu. Cel  mai mult prefer - meditația. Doar o relaxare sub acompaniamentul unei muzici liniștite pe saltea, cu ochii închiși timp de 10 minute, deja este bine. Ceaiurile din mușețel, mentă, melisă -  relaxează. Dar cel mai mult prefer  activitățile  care îmi aduc plăcere. De exemplu, tricotez, fac compoziții florale, citesc, dansez, zâmbesc etc.

Dar voi cum vă relaxați?