7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

Schimbarea coafurii - cel mai simplu mod de a schimba exteriorul după noile tendințe ale modei. Spectaculoase și expresive, coafurile din primavara anului 2014 sunt incredibil de diverse după stil, oferind opțiuni super-netede și ciufulite sau răvășite - în stilul punk-rock. În continuare sunt prezentate 7 tendințe noi de primăvară de la Daria Țuguțkaia:

1. Subiectul aranjamentelor în volum din flori, jante mari și benzi va continua să se dezvolte în primăvara și vara lui 2014, dar accentul de pe coronițele florale s-a  reorientat spre jante cu coroane-benzi, benzi late, elastice pentru păr și eșarfe complicat legate. Alexis Mabille, spre exemplu.

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia  7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

2. Bucle retro: Buclele  Lush, în stilul anilor 40  oferite de multe branduri ca coafuri la moda în sezonul de toamnă-iarnă –se privesc destul de feminin! Variante model de coafuri pot fi găsite în colecțiile de branduri Bottega Veneta, Manish Arora, Rochas.

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

3. Gîța prinsă jos la ceafă: Coafura constă în strîngerea părului într-o gîță simplă  dar foarte elegant este încă în trend. Anume aceastei coafuri i-au dat preferință în această  primăvară - Donna Karan, Jil Sander, Alexander Wang, Lacoste, Chloe, etc

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia   7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

4. Stilul "Real girl": Părul lung, gros, natural, aranjat ușor neglijent din cauza vântului - așa arată, în conformitate cu designerii, coafura  în stilul de păr "fata reală." Coafuri de acest stil pot fi găsite în branduri Burberry Prorsum, Isabel Marant, Calvin Klein, Altuzarra, etc

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

5. Bretonul pentru coafurile cu păr scurt: Bretonul ne permite să punem armonie în aspectul exterior, astfel se face o alegere individuală pentru  fiecare caz. Cu toate acestea, cele mai relevante sunt  bretoanele zimțate drepte sau un pic oblice pînă la mijlocul frunții.

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

6. Ondularea ușoară: buclele pot fi folosite despărțit dar  cel mai ușor – pieptănați părul cu cărare la mijloc. Un asemenea model au prezentat pe  podiumuri Ralph Lauren, Calvin Klein - o cărare oblică : caracteristicile faciale nu sunt atât de perfecte, pentru a purta părul despărțit? Nu vă descurajați! Părul drept sau ușor ondulat, separat  printr-o cărare oblică, de asemeni sunt în vogă. În cazul în care sunt fire rebele în apropierea feței și deranjează ochiul, prindeți-le  după ureche cu o afrafă.  Coafura la modă este gata!

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia

7. Tunsori pentru părul de lungime medie, în stilul anilor '80: In modă apar tunsorile rebele în stilul anilor '80 ai secolului XX, cu fire scurte în față și regiunea parietală, tîmple rase și extensii de păr în partea de jos a capului. Bretonul în astfel de tunsori - dur, scurt și zdrențuit, componenta inferioară - lungi sau medii. Pentru a completa coafura  pe care o creați cu această tunsoare, folosiți stilul punk rock.

7  tendințe și coafuri de primăvară de la Daria Țuguțkaia